PERCHEZITII efectuate de politistii botosaneni in casele unui hot din judetul Suceava! Prejudiciu de peste 15.000 de lei!

PERCHEZITII efectuate de politistii botosaneni in casele unui hot din judetul Suceava! Prejudiciu de peste 15.000 de lei!
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au efectuat, marti dimineata, două percheziții, în judeţul Suceava, la locuinţe unde a avut reşedinţa D.M. de 36 de ani, din municipiul Suceava, bărbatul fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt.

În fapt, în sarcina sa s-a reţinut că, în perioada 10-15.02.2016, ar fi pătruns prin efracţie în şapte locuinţe de pe raza municipiului Botoşani, de unde ar fi sustras diverse bunuri; prejudiciul creat în dauna părţilor vătămate însumează peste 15.000 lei. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat mijloace de probă utile în soluţionarea cauzelor.

Totodată, faţă de D. M. s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoșani. De asemenea, întrucât la una dintre locuinţele percheziţionate (aparţinând unei femei din municipiul Suceava) au fost găsite mai multe pachete de ţigări, de provenineţă Republica Ucraina, precum şi mai multe recipiente PET, conţinând lichid cu proprietăţi asemănătoare alcoolului, poliţiştii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de contrabandă (cercetările urmând să fie declinate în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
70

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
175

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
41

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...