Ce o recomandă pe Daniela Beclea pentru funcția de subprefect: “Sunt deșteaptă!”

Ce o recomandă pe Daniela Beclea pentru funcția de subprefect: “Sunt deșteaptă!”
Noul subprefect al județului Botoșani, Daniela Beclea, numit în funcție, miercuri, printr-o Hotărâre de Guvern își va prelua până la finele acestei săptămâni atribuțiile de la Instituția Prefectului.

Ordinul de numire a fost publicat deja în Monitorul Oficial al României, dar Daniela Beclea încă se afla joi dimineață la biroul din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, unde a ocupat postul de consilier la Serviciul Contabilitate.

Noul subprefect al județului spune că numirea pe această funcție reprezintă o surpriză și că își dorește ca atâta vreme cât va lucra la Prefectură să facă ceva pentru semeni.

“Preiau această funcție cu mult curaj și sper să fac ceva pentru noi, pentru oameni. Să văd ce atribuții voi primi. Nu m-am așteptat la această numire, sunt un simplu funcționar. Nu am avut nici cea mai mică speranță și nici cel mai mic gând. Mă onorează această numire", a declarat Daniela Beclea.

Întrebată ce o recomandă pentru funcția de subprefect, aceasta a spus: “Sunt deșteaptă!"

Prefectul Dan Nechifor va avea în cursul zilei de joi o discuție cu Daniela Beclea vizavi de atribuțiile acesteia. Reprezentantul Guvernului în teritoriu crede că va avea o colaborare bună cu subprefectul.

“Atribuțiile subprefectului sunt prevăzute în lege și din punctul meu de vedere cea mai importantă este calitatea de membru în ATOP(...). În mod sigur femeile sunt mult sârguincioase și conștiincioase față de bărbați", a spus prefectul Dan Nechifor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
527

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
156

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...