Catalin Flutur: Primarul de Sulita ar trebui sa-l consulte pe Campanu vizavi de colaborarea cu Securitatea

Catalin Flutur: Primarul de Sulita ar trebui sa-l consulte pe Campanu vizavi de colaborarea cu Securitatea

Catalin Flutur

Liderul Partidului Democrat Liberal, Catalin Flutur, ii ia apararea primarului de la Sulita vizavi de acuzatiile de colaborare cu Securitatea.

Costinel Ciubotaru, primarul din Sulita, a fost acuzat ca nu a declarat, in momentul in care si-a depus candidatura la alegerile din vara, ca a avut relatii cu Securitatea.

Am priceput in ultimii doi ani ca nu e mare lucru sa fi fost colaborator, ci doar daca s-a facut politie politica. Nume grele din politica romaneasca, cum ar fi Voiculescu, Campanu de la Botosani sau Ghise, de la Brasov, au primit verdict de colaborator. Daca se va dovedi ca a facut politie politica, atunci se va aplica legea, a declarat astazi Catalin Flutur.

De altfel, aluziile la liberalul Campanu au continuat, mai ales ca membrii PNL au reclamat ca Ciubotaru ar trebui sa intre sub incidenta legii pentru fals in declaratii.

Legea prevede ca fiecare candidat trebuie sa declare daca a facut politie politica in vechiul regim, nu daca a fost colaborator. De altfel, ar trebui sa-l rog pe Costinel Ciubotaru sa-l consulte pe Liviu Campanu sa vada cum sa se descurce, a adaugat liderul PD-L.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
126

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
210

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
96

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...