Catalin Flutur: Cred ca a fost cea mai frumoasa slujba de Sfantul Gheorghe din ultimii cinci ani!

Catalin Flutur: Cred ca a fost cea mai frumoasa slujba de Sfantul Gheorghe din ultimii cinci ani!
6.000 de sarmale si 160 litri de vin pentru botosanenii prezenti astazi la slujba de la Biserica Sfantul Gheorghe. Credinciosii s-au ararat foarte multumiti de actiunea organizata de Primaria Botosani.

"Sunt tare bune sarmalutele, au un gust aparte. Ne pare bine ca primaria se mai gandeste si la oamenii simpli, sunt oameni care nu au avut posibilitatea de a manca sarmale de Paste, si au acum ocazia. Stam aici de dimineata, si mai ramanem, ca e ceva aparte sluja de azi", a spus o botosaneanca.

La slujba de la Biserica Sfantul Gheorghe a fost si primarul municipiului Botosani, care s-a declarat multumit de cum a fost organizat totul.

"Din punctul meu de vedere, cred ca a fost cea mai frumoasa slujba de Sfantul Gheorghe din ultimii cinci ani. In primul rand a fost o participare deosebita, si foarte multi botosaneni au fost la biserica. Astazi a fost, practic, startul pentru zilele orasului, si este cea mai importanta actiune pentru noi, asteptam botosanenii la celelalte actiuni. Acum vad ca sunt la sarmalute, sper sa le prinda bine", a declarat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
311

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
535

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
158

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...