Casele botosanenilor de pe strada Petru Rares, distruse de masinile de mare tonaj!

Casele botosanenilor de pe strada Petru Rares, distruse de masinile de mare tonaj!
20 de familii de pe strada Petru Rares din municipiu isi apara casele, dupa ce masinile de tonaj greu, care trec zilnic pe strada respectiva, i-au adus in situatia de a se teme pentru vietile lor. Oamenii cer acum restrictii de viteza, solicitand Primariei Botosani sa intervina de urgenta.

Am primit in memoriu din partea oamenilor care locuiesc pe strada Petru Rares, in care ne aduc la cunostinta despre faptul ca sunt afectati de traficul greu din zona. Ne-au solicitat ca, prin comisia de sistematizare din cadrul Primariei, sa impunem o restrictie de viteza, iar masinile de mare tonaj sa circule cu maximum 30 de kilometri la ora. Oamenii au dreptate, acolo structura strazii nu a fost proiectata pentru greutatea masinilor care circula acum si de aici decurg o multime de probleme, a precizat viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita.

Mai mult, spune edilul, sub strada respectiva sunt conductele celor de la Apa Grup, conducte care cedeaza foarte des sub greutatea masinilor.

Am circulat cu masina in zona si este adevarat. Sunt portiuni unde iti clantane dintii in gura, a mai spus viceprimarul.

Intrucat pana in primavara nu se poate interveni in niciun fel pentru refacerea carosabilului, reprezentantii municipalitatii spun ca, cel mai probabil, se va impune restrictia de viteza.

Strada Petru Rares, mai spune viceprimarul, este prinsa in proiectul de reabilitare a soselelor de centura care preiau traficul greu.

Pana cand Primaria va stabili masurile care se impun in astfel de situtii, oamenii traiesc un adevarat cosmar. Spun chiar ca le este frica si sa mai stea in casa, structura de rezistenta fiind grav afectata.

Camioanele cu lemne si cu balast si ne distrug casele. Au aparut fisuri. Ma tem sa nu cada casa peste mine. Casa am construit-o in 1957, dar problemele mari au aparut de cativa ani, se plange Elena Vaisser.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
38

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
97

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
50

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...