Casa Dulce, alături de botoșăneni la cele mai importante evenimente-FOTO

Casa Dulce, alături de botoșăneni la cele mai importante evenimente-FOTO
Casa Dulce și-a deschis, vineri, porțile pentru botoșăneni cu ocazia celei de-a patra ediții a Târgului de produse pentru nunți și alte evenimente speciale, eveniment organizat în colaborare cu Florăria Azaleea, în perioada 26-28 aprilie.

De la an la an, Casa Dulce pregătește noi surprize pentru botoșănenii care se pregătesc de un eveniment important din viața lor, ceea ce fac cofetarii fiind o adevărată artă.

La deschiderea Târgului alături de patronul Casa Dulce, Florian Moruzi, au fost și președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu și senatorul Doina Federovici.









“Chiar dacă clădirea se află într-o amplă renovare nu ne-am permis să ratăm acest eveniment pentru că acum patru ani când am început am promis că îl vom permanentiza și dacă ratam un an nu ne-am fi ținut de cuvânt. Pentru prima oară în cei patru ani avem invitaţi din viaţa politică, domnul preşedinte al Consiliului Judeţean şi doamna senator şi le mulţumesc de asemenea pentru schimbarea care au făcut-o manifestând o apropiere nediscreţionară faţă de mediul de afaceri botoşănean. Vă rog să nu repetaţi greşelile trecutului şi să înţelegeţi că firmele nu au nevoie de pomană ci de crearea unui mediu concurenţial corect. În momentul de faţă observ că cele mai mari probleme le au firmele plătitoare de impozite, ceea ce nu este un lucru deloc normal şi trebuie schimbat cât mai curând posibil", a spus Florian Moruzi.

Omul de afaceri a mulţumit de asemenea sutelor de botoşăneni care i-au pus la treabă pe angajaţii unităţii anul trecut când au participat la peste 250 de evenimente, nunţi, cumătrii sau zile de naştere.









Președintele Consiliului Județean a felicitat reprezentanții Casa Dulce pentru acest eveniment devenit deja o tradiție și a spus că este alături de toți cei care investesc în Botoșani. Sunt convins că nu le este uşor acţionarilor, perioada este destul de grea, legislaţia este foarte dură cu mediul de afaceri, este foarte greu să rezişti să-ţi plăteşti taxele şi impozitele când alţii nu le plătesc, este foarte greu să reuşeşti să îţi vinzi produsele pe care le produci când alţii fac evaziune şi încearcă să coboare preţul dar ştiu, cunosc foarte bine această societate prin calitatea pe care au avut-o şi o au şi o promovează. La nivelul judeţului Botoşani au câştigat cea mai importantă piaţă din judeţ şi sunt convins că de la an la an vor câştiga un capital mult mai mare în ceea ce priveşte piaţa produselor de panificaţie", a spus Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean.







 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
64

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
43

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
387

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...