Carmen Nicolau: Botosanenii sunt nostalgici dupa cozile din trecut!

Carmen Nicolau: Botosanenii sunt nostalgici dupa cozile din trecut!
Peste 100 de botosaneni, cu contributia la CAS platita la zi, au avut parte de nervi si inghesuiala, dar si timp pierdut, pentru a intra in posesia actului care sa le certifice faptul ca sunt asigurati.

Situatia este la fel la inceputul fiecarei saptamani, spun reprezentantii Casei de Asigurari de Sanatate Botosani, pentru ca atunci botosanenii se prezinta in numar mare la medicii de familie sau la spital.

Mai mult, in opinia celor de la CAS, oamenii stau la cozi si din nostalgie dupa cozile din anii trecuti.

“Sunt pensionari care vin dupa adeverinta, dar ei sunt automat asigurati. Vin si stau cate doua ore la coada. Multi vin din proprie initiativa, fara sa fie trimisi de medici", a declarat Carmen Nicolau, presedinte interimar al CAS Botosani.

Chiar daca anul trecut, in urma unor situatii similare, CAS anunta ca un soft va rezolva problema, aglomeratia a ramas aceeasi.

Mai exact, Casa de Sanatate solicita adeverinte de asigurat, pe care le elibereaza tot Casa de Sanatate, pentru a le folosi celor care contribuie la fondul aceleiasi Case de Sanatate!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
215

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
353

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...