Campanu ii prevede un viitor sumbru colegului sau Iavorenciuc!

Campanu ii prevede un viitor sumbru colegului sau Iavorenciuc!

Liviu Campanu, senator

"Gheorghe Iavorenciuc este urmatorul om de afaceri care va fi falimentat in urma colaborarii sale cu presedintele Partidului National Liberal, Florin Turcanu. Asta pentru ca Turcanu nu a vrut sa fie presedinte PNL Botosani pentru a-l da jos pe Campanu, ci pentru a folosi aceasta functie ca sa-si plateasca datoriile din vechea campanie electorala si pentru a acumula bani", a declarat fostul sef al liberalilor botosaneni, senatorul Liviu Campanu, intr-o emisiune moderata la Somax TV de Ionut Poclid.

Campanu a atacat in termeni extrem de duri actuala conducere a PNL Botosani, declarand ca, in acest moment, PNL este condus de oameni care nu il mai reprezinta.

"Pentru viitor, sunt tentat sa am o evolutie catre societatea civila mai mult decat catre politica. Ca membru al PNL, nu mai am nici dreptul sa imi aleg conducerea liberala la Botosani, intrucat alegerile au fost anuntate abia pentru anul 2010", a mai spus Campanu pe postul Somax TV.

Fostul sef al liberalilor botosaneni a atacat si conducerea PD-L, spunand ca Mihai Tabuleac si Catalin Flutur au fost liberalii care au tradat liberalismul la Botosani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...