Cadrele didactice sunt nemultumite, dar sindicatul este alaturi de deciziile ISJ!

Cadrele didactice sunt nemultumite, dar sindicatul este alaturi de deciziile ISJ!
Sindicatul Invatamantului Preuniversitar Botosani saluta decizia ISJ de a securiza institutia in care s-a aflat comisia de elaborare a subiectelor si a baremelor de corectare pentru examenul de titularizare! Mentiunea a fost facuta de lidera SIP, Maria Tiprigan.

"Este foarte bine ca s-a procedat in acest mod. Unii copie si altii invata de le crapa capul! Chiar daca multi au venit la sindicat sa ne reproseze ca suntem de acord cu asemenea decizii. Insa competenta trebuie sa isi spuna cuvantul", a declarat astazi Maria Tiprigan.

Conform celor precizate de lidera sindicatului din invatamant, cadrele didactice s-au aratat nemultumite de faptul ca au fost montate camere de supraveghere pe hol, dar si de decizia de a se inchide usile centrelor de examinare. Cei care s-ar teme mai mult, spune Tiprigan, sunt proaspetii absolventi.

"Absolventii care au terminat in acest an nu au experienta didactica si probabil vor pierde la metodica predarii. Totusi, au fost si ani in care absolventii de facultate din anul respectiv au reusit sa ii depaseasca pe cei cu experienta", a completat Maria Tiprigan.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
223

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
364

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
123

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...