BOTOSANI: 2 posturi de judecator si 2 de procuror pentru absolventii INM!

BOTOSANI: 2 posturi de judecator si 2 de procuror pentru absolventii INM!
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat, saptamana trecuta, lista posturilor de judecator si procuror propuse pentru repartizarea absolventilor Institutului National al Magistraturii (INM), promotia 2007-2009.

Peste 170 de locuri la curtile de apel si la parchetele de pe langa curtile de apel au fost propuse a fi repartizate absolventilor INM in urma examenului de absolvire sustinut, in perioada 25 mai - 22 iunie.

La Botosani, au fost vacantate 4 posturi, care tin de Curtea de Apel Suceava. Astfel, pentru judecatori, au fost puse la dispozitie 2 posturi la Judecatoria Botosani, in timp ce procurorii pot dispune de alte 2 posturi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani.

In zilele de 25, 27 si 29 mai, auditorii de justitie vor sustine probele scrise la drept civil si drept procesual civil, la drept penal si drept procesual penal si, respectiv, la organizare judiciara, urmand ca pe 22 iunie sa fie publicate rezultatele finale.

Pentru absolvirea INM, candidatul trebuie sa obtina media generala de minimum 7 si cel putin nota 5 la fiecare dintre materiile de examen.

Absolventii INM vor fi repartizati de CSM pe baza mediei generale, reprezentata de media aritmetica a rezultatelor finale ale celor 2 ani de studiu si ale examenului de absolvire a institutului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
10

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
119

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
77

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...