Botosanenii, tot mai inventivi cand e vorba de permisul auto!

Botosanenii, tot mai inventivi cand e vorba de permisul auto!
Odata cu intrarea in Uniunea Europeana, cetatenilor romani li s-a oferit posibilitatea unei libere circulatii. Acest lucru a fost inteles gresit de unii dintre botosaneni care, pentru a-si asigura dreptul de a conduce in orice conditii, au incercat sa eludeze legile prin orice fel de mijloace.

Astfel, Gheorghe L., de 42 de ani, din municipiul Botosani, a obtinut un permis de conducere emis de autoritatile britanice prin convertirea unui document nul. In acest fel, botosaneanul avea asupra sa tot timpul doua permise de conducere, lucru interzis de legile CE.

Un alt caz semnalat de lucratorii Serviciului de Permise Auto si Inmatriculari este al unei femei, Carmen Mihaela B., care s-a prezentat in vederea preschimbarii permisului de conducere deoarece acesta era expirat. Fisa medicala cu care botosaneanca s-a prezentat la Serviciul de Permise era eliberata de un ambulatoriu din Gara de Nord, Bucuresti. In urma verificarilor incrucisate, s-a constatat ca toate stampilele si parafele erau contrafacute, iar numarul de inregistrare era ales aleatoriu.

Sunt insa si situatii in care botosanenii care si-au achizitionat masini s-au trezit ca acestea nu erau in regula. Un barbat din municipiul Botosani, care si-a cumparat la mana a doua o masina BMW din Constanta, a constatat, dupa depunerea dosarului de inmatriculare, ca respectiva masina a mai fost inmatriculata, cu documente falsificate. In acest caz, operatiunea de inmatriculare a fost anulata. 

Un alt tanar din Botosani, in varsta de 20 de ani, Victor T., a aflat dupa depunerea documentelor de inmatriculare ca masina pe care si-o cumparase era furata.

In toate cazurile prezentate, documentele au fost inaintate catre IPJ Botosani, in vederea solutionarii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
284

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
491

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...