Botosaneni urmariti ca in filme de politistii ieseni!

Botosaneni urmariti ca in filme de politistii ieseni!
Hoti de cablu prinsi de politistii ieseni, dupa o urmarire ca in filme! Cei trei botosaneni sunt retinuti pentru 24 de ore.

In timp ce isi desfasurau activitatea de patrulare, politistii au efectuat semnal regulamentar de oprire soferului unui autoturism care se deplasa pe raza comunei iesene Andrieseni.

Intrucat soferul nu a oprit, s-a procedat la urmarirea autoturismului, moment in care cei trei ocupanti au abandonat autovehiculul si au fugit spre camp, fiind insa prinsi de politisti.

S-a stabilit faptul ca cei trei suspecti, respectiv Ionut C., de 21 de ani, Marius C., de 24 de ani, si Adrian L., de 25 de ani, toti din judetul Botosani, au sustras cablu de telecomunicatii, iar cu ocazia audierilor au recunoscut comiterea faptei, fiind identificati alti doi suspecti, Silviu T., de 23 de ani, si Ionut L., de 20 de ani, acestia fiind suspectati de comiterea mai multor fapte de acest gen.

Prejudiciul, in valoare de 9.000 lei, a fost recuperat si predat persoanei vatamate, cei cinci suspecti fiind retinuti pentru 24 de ore.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
111

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
243

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...