Botoşăneni afectaţi de protestul poştaşilor! Coletele nu mai ajung la Botoşani!

Botoşăneni afectaţi de protestul poştaşilor! Coletele nu mai ajung la Botoşani!
Situaţie delicată la Botoşani, din cauza protestului declanşat de angajaţii Companiei Naţionale Poşta Română! 

Cum sindicaliştii nu au ajuns la un numitor comun cu conducerea Companiei, în urma negocierilor purtate, activitatea este sistată în unele zone din cadrul Poştei, cum ar fi cea de expediere a coletelor. Botoşănenii care au de primit colete aşteaptă de câteva zile să intre în posesia acestora, pachetele fiind blocate la Centrul Regonal de Tranzit Iaşi.

Situaţia a fost reclamată de mai mulţi cititori ai Stiri.botoşani.ro. Din păcate, veştile nu sunt bune întrucât nu se ştie când se va relua activitatea, totul depinzând de rezolvarea revendicărilor angajaţilor din cadrul Poştei.

“Centrul Regional de Tranzit Iaşi este blocat. De miercuri după-amiază toate expediţiile, inclusiv expediţii care au plecat de la Botoşani, nu au fost prelucrate şi probabil coletele stau acolo. Din câte ştiu eu, toate centrele regionale de tranzit din ţară au blocat activitatea. Coletele sunt blocate. Miercuri a plecat maşină de la noi, nu a fost descărcată, joi pe data de 27 octombrie maşina care trebuia să vină cu expediţia sosită din ţară nu a mai ajuns la Botoşani. Maşinile din toate cele şase judeţene ale regiunii nu au mai fost descărcate. Până când nu se semnează actul adiţional privind majorarea salarială nu cred că se deblochează situaţia", ne-a declarat Constantin Ispir, liderul sindical al angajaţilor Poştei din Botoşani.

Poştaşii sunt decişi să intre din nou în grevă generală. De altfel, muncitorii de la Oficiul Poştal de Distribuire din Botoşani au încetat luni activitatea. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
322

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
553

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...