Botoşăneancă agresată sexual în Zona Industrială!

Botoşăneancă agresată sexual în Zona Industrială!
Doamnelor, evitaţi deplasările în timpul nopţii pentru că niciodată nu ştiţi de unde apare un "Petrică", ce vă poate traumatiza pe viaţă.

O botoşăneancă ce se îndrepta spre casă după miezul nopţii a fost agresată sexual de un individ de 32 de ani, care a izbit-o pe jos şi şi-a bătut joc de ea într-un mod josnic. A doua zi, victima s-a dus la Poliţie unde, printre lacrimi, le-a povestit toată nenorocirea.

Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, femeia se grăbea spre casă de la slujba religioasă la care participase la o biserică din zonă. Pe Calea Naţională, în apropierea unui supermarket specializat în materiale de construcţii şi a căii ferate dezafectate, un individ a prins-o cu mâinile la spate, a trântit-o pe pământ şi, cu o violenţă care i-a surprins până şi pe anchetatori, a penetrat-o cu degetele vaginal şi anal. O altă femeie a încercat să intervină şi să o ajute pe victimă, dar a fost fugărită. Astfel că individul, Petrică S., de 32 de ani, a reluat bătaia de joc la adresa femeii. Aceasta a reuşit să-l muşte de antebraţ, speriindu-l, iar martora a revenit să o ajute pe victimă. În acel moment, Petrică S. a fugit.

Sfătuită de poliţişti, victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală, examenul confirmând agresiunea sexuală, dar şi traumatismele şi excoriaţiile cu care femeia s-a ales în urma izbiturilor.

Individul a fost identificat în scurt timp şi adus la audieri. Cu această ocazie, senin, bărbatul le-a spus anchetatorilor că în acea seară băuse bere într-un bar de lângă gară şi, pe drumul spre casă, s-a dezechilibrat şi din greşeală a atins-o pe femeie, aceasta înjurându-l. Atunci, spune el, ar fi lovit-o, dar s-a dezechilibrat din nou şi a căzut lângă femeie. Atunci când o altă femeie s-a apropiat, el s-ar fi ridicat şi a plecat spre casă.

Varianta bărbatului nu a fost crezută, astfel că procurorii de la Parchetul Judecătoriei Botoşani au decis să-l prezinte instanţei cu propunere de arestare preventivă, având la dispoziţie şi probatoriul aferent.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A îmbrăcat un hanorac și a vrut să plece din magazin fără să-l plătească!

astăzi, 11:31
139

Doi botoșăneni sunt cercetați pentru furt după ce un comerciant din Suceava a chemat polițiștii, observând că unul dintre cei doi clienți care până atunci probaser...

Cum și când salvezi o barză. Nu ignora păsările care suferă de frig!

astăzi, 10:43
235

Valul de frig a adus sute de apeluri și sesizări de berze albe aflate în pericol. Dar, atenție, NU toate au nevoie să fie salvate! „Din păcate, drumul spre iad este pavat cu bune intenți...

Handbal de divizia A la Polivalentă: CSM Botoșani-CSU Târgoviște

astăzi, 09:54
78

Iubitorii sportului botoșănean sunt invitați să susțină echipa locală de handbal masculin care, în acest weekend, va juca acasă împotriva formației târgoviștene.Meciul ...