Botoşăneancă agresată sexual în Zona Industrială!

Botoşăneancă agresată sexual în Zona Industrială!
Doamnelor, evitaţi deplasările în timpul nopţii pentru că niciodată nu ştiţi de unde apare un "Petrică", ce vă poate traumatiza pe viaţă.

O botoşăneancă ce se îndrepta spre casă după miezul nopţii a fost agresată sexual de un individ de 32 de ani, care a izbit-o pe jos şi şi-a bătut joc de ea într-un mod josnic. A doua zi, victima s-a dus la Poliţie unde, printre lacrimi, le-a povestit toată nenorocirea.

Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, femeia se grăbea spre casă de la slujba religioasă la care participase la o biserică din zonă. Pe Calea Naţională, în apropierea unui supermarket specializat în materiale de construcţii şi a căii ferate dezafectate, un individ a prins-o cu mâinile la spate, a trântit-o pe pământ şi, cu o violenţă care i-a surprins până şi pe anchetatori, a penetrat-o cu degetele vaginal şi anal. O altă femeie a încercat să intervină şi să o ajute pe victimă, dar a fost fugărită. Astfel că individul, Petrică S., de 32 de ani, a reluat bătaia de joc la adresa femeii. Aceasta a reuşit să-l muşte de antebraţ, speriindu-l, iar martora a revenit să o ajute pe victimă. În acel moment, Petrică S. a fugit.

Sfătuită de poliţişti, victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală, examenul confirmând agresiunea sexuală, dar şi traumatismele şi excoriaţiile cu care femeia s-a ales în urma izbiturilor.

Individul a fost identificat în scurt timp şi adus la audieri. Cu această ocazie, senin, bărbatul le-a spus anchetatorilor că în acea seară băuse bere într-un bar de lângă gară şi, pe drumul spre casă, s-a dezechilibrat şi din greşeală a atins-o pe femeie, aceasta înjurându-l. Atunci, spune el, ar fi lovit-o, dar s-a dezechilibrat din nou şi a căzut lângă femeie. Atunci când o altă femeie s-a apropiat, el s-ar fi ridicat şi a plecat spre casă.

Varianta bărbatului nu a fost crezută, astfel că procurorii de la Parchetul Judecătoriei Botoşani au decis să-l prezinte instanţei cu propunere de arestare preventivă, având la dispoziţie şi probatoriul aferent.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliţist botoşănean, acuzat de purtare abuzivă

astăzi, 21:01
562

Achitat de Judecătoria Botoşani, fostul şef al Secţiei de poliţie rurală Flămânzi, inspectorul de poliţie Mihai Cliveţ, se va prezenta şi în faţa unei instanţe a Curţii de Ape...

Lansare de carte: "Animetria", de Ionuț-Bogdan Cărăușu

astăzi, 20:06
95

Editura Timpul și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani vă invită la lansarea volumului de debut al poetului Ionuț-Bogdan Cărăușu.Lansarea vol...

Întâlnire emoţionantă între fraţii de peste Prut! FOTO

astăzi, 19:59
468

Basarabia – pământ românesc – răpită de la patria mamă în anul 1940, tragicul an al istoriei românilor, trăieşte şi simte încă româneşte. Am si...