Botoşănean urmărit internaţional, depistat de poliţiştii de investigaţii criminale!

Botoşănean urmărit internaţional, depistat de poliţiştii de investigaţii criminale!
Botoşăneanul de 35 de ani era urmărit internaţional cu mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de aducerea și menținerea în stare de sclavie, cumpărarea unei persoane care se afla într-o stare  de sclavie, în scopul de a se prostitua și de a o exploata sexual cu violență și viol.

În zilele de 12 – 13.08.2016, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale – I.P.J. Botoşani, cu sprijinul luptătorilor de la acţiuni speciale, au desfăşurat activităţi specifice, pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii. Au fost puse în executare două mandate privind executarea unor pedepse cu închisoarea, emise de instanţele de judecată la data de 12.08, pe numele a doi bărbaţi din judeţul Botoşani, pentru comiterea unor infracţiuni de furt.

De asemenea, la data de 13.08.2016, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, a fost depistat pe raza municipiului Botoșani, F. C., de 35 de ani, din municipiul Botoșani, urmărit internațional, pe numele căruia exista emis, la data de 09.03.2016, de către autoritățile judiciare italiene, un mandat european de arestare, bărbatul fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de aducerea și menținerea în stare de sclavie, cumpărarea unei persoane care se afla într-o stare  de sclavie, în scopul de a se prostitua și de a o exploata sexual cu violență și viol.

Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată (Curtea de Apel Suceava), care a emis mandat de arestare pentru 30 de zile, în vederea extrădării.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
234

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
382

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...