Botoşănean urmărit internaţional, depistat de poliţiştii de investigaţii criminale!

Botoşănean urmărit internaţional, depistat de poliţiştii de investigaţii criminale!
Botoşăneanul de 35 de ani era urmărit internaţional cu mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de aducerea și menținerea în stare de sclavie, cumpărarea unei persoane care se afla într-o stare  de sclavie, în scopul de a se prostitua și de a o exploata sexual cu violență și viol.

În zilele de 12 – 13.08.2016, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale – I.P.J. Botoşani, cu sprijinul luptătorilor de la acţiuni speciale, au desfăşurat activităţi specifice, pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii. Au fost puse în executare două mandate privind executarea unor pedepse cu închisoarea, emise de instanţele de judecată la data de 12.08, pe numele a doi bărbaţi din judeţul Botoşani, pentru comiterea unor infracţiuni de furt.

De asemenea, la data de 13.08.2016, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, a fost depistat pe raza municipiului Botoșani, F. C., de 35 de ani, din municipiul Botoșani, urmărit internațional, pe numele căruia exista emis, la data de 09.03.2016, de către autoritățile judiciare italiene, un mandat european de arestare, bărbatul fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de aducerea și menținerea în stare de sclavie, cumpărarea unei persoane care se afla într-o stare  de sclavie, în scopul de a se prostitua și de a o exploata sexual cu violență și viol.

Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată (Curtea de Apel Suceava), care a emis mandat de arestare pentru 30 de zile, în vederea extrădării.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
365

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
840

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
63

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...