Botoşănean înecat în Staţiunea Jupiter!

Botoşănean înecat în Staţiunea Jupiter!

 Neptun TV  

Clipe dramatice pe plaja din Jupiter- un botoşănean de 52 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a aventurat în marea agitată.

Bărbatul venise împreună cu familia pentru a petrece câteva zile de concediu pe litoral. În ciuda avertismentelor salvamarilor, bărbatul s-a aruncat în mare, deși valurile sunt puternice, iar salvamarii au arborat steagul roșu de patru zile. Echipajul SMURD a fost solicitat pe ţărm pentru a-l resuscita pe botoşănean, dar eforturile lor au fost zadarnice.

Vasile Borteș, șeful salvamarilor din sudul litoralului, a declarat, pentru Neptun TV, că sâmbătă a avut zeci de intervenții din cauza turiștilor care se aventurează în valurile mării.

La câte ore după decesul botoşăneanului,la Saturn, în zona Hotelului Cerna, un apel la 112 anunța că o persoană se află în pericol de înec. Aceasta a fost scoasă din apă, dar se află în stop cardiorespirator. Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, iar cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul bărbatului.

Tot la Saturn, un băiat de 14 ani și tatăl său de 42 de ani, din județul Sibiu, au fost la un pas de moarte după ce băiatul a intrat să înoate, dar valurile puternice l-au dus în larg. Speriat, tatăl a intrat după el și nu a mai putut să iasă. Din fericire, ambii au fost scoși la timp din apă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr ajuns la Urgenţe după o partidă de sex

astăzi, 07:33
1034

Băiatul, din localitatea Todireni, s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati şi a solicitat ajutorul medicilor cărora le-a spus că a observat sânge în urină...

Femeie bătută până la moarte! Agresorul a fost reţinut!

Miercuri, 23 August 2017
4072

Un individ de 38 de ani, cioban la o stână din Cucureni, în apropiere de Ştefăneşti, a fost reţinut miercuri după-amiază, fiind principalul suspect într-un caz de lovituri cau...

Județul Botoșani survolat mai multe ore de un elicopter al MAI - FOTO

Miercuri, 23 August 2017
5636

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviație, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a survolat, miercuri, timp de mai mute ore județul Botoșani.Elicopterul a aterizat dimineață la...