Botoşănean înecat în Staţiunea Jupiter!

Botoşănean înecat în Staţiunea Jupiter!

 Neptun TV  

Clipe dramatice pe plaja din Jupiter- un botoşănean de 52 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a aventurat în marea agitată.

Bărbatul venise împreună cu familia pentru a petrece câteva zile de concediu pe litoral. În ciuda avertismentelor salvamarilor, bărbatul s-a aruncat în mare, deși valurile sunt puternice, iar salvamarii au arborat steagul roșu de patru zile. Echipajul SMURD a fost solicitat pe ţărm pentru a-l resuscita pe botoşănean, dar eforturile lor au fost zadarnice.

Vasile Borteș, șeful salvamarilor din sudul litoralului, a declarat, pentru Neptun TV, că sâmbătă a avut zeci de intervenții din cauza turiștilor care se aventurează în valurile mării.

La câte ore după decesul botoşăneanului,la Saturn, în zona Hotelului Cerna, un apel la 112 anunța că o persoană se află în pericol de înec. Aceasta a fost scoasă din apă, dar se află în stop cardiorespirator. Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, iar cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul bărbatului.

Tot la Saturn, un băiat de 14 ani și tatăl său de 42 de ani, din județul Sibiu, au fost la un pas de moarte după ce băiatul a intrat să înoate, dar valurile puternice l-au dus în larg. Speriat, tatăl a intrat după el și nu a mai putut să iasă. Din fericire, ambii au fost scoși la timp din apă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dorel Săndesc, după 15 de ani de REANIMARE: "În toracele deschis al omului declarat mort , vedeam inima bătând…"

astăzi, 08:07
15

Dorel Săndesc este preşedinte al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă. Pasionat de literatură, a vorbit la lansarea unei cărți despre fascinanta sa meserie, relatează ad...

Hai la Botoşani!

astăzi, 07:39
185

Nu este doar titlul-invitaţie al cunoscutei melodii interpretate de tinerele soliste botoşănence de muzică populară, ci este şi îndemnul pe care eu îl fac tuturor celor care nu cred ...

Mesajul PSD Botoșani după condamnarea lui Liviu Dragnea: "Președintele PSD este complet nevinovat. Rămânem uniți și susținem liderul"

astăzi, 07:19
660

La scurt timp după ce Înalta Curte a anunțat, joi, sentința de condamnare la 3, 6 ani de închisoare cu executare în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru in...