Botoşănean înecat în Staţiunea Jupiter!

Botoşănean înecat în Staţiunea Jupiter!

 Neptun TV  

Clipe dramatice pe plaja din Jupiter- un botoşănean de 52 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a aventurat în marea agitată.

Bărbatul venise împreună cu familia pentru a petrece câteva zile de concediu pe litoral. În ciuda avertismentelor salvamarilor, bărbatul s-a aruncat în mare, deși valurile sunt puternice, iar salvamarii au arborat steagul roșu de patru zile. Echipajul SMURD a fost solicitat pe ţărm pentru a-l resuscita pe botoşănean, dar eforturile lor au fost zadarnice.

Vasile Borteș, șeful salvamarilor din sudul litoralului, a declarat, pentru Neptun TV, că sâmbătă a avut zeci de intervenții din cauza turiștilor care se aventurează în valurile mării.

La câte ore după decesul botoşăneanului,la Saturn, în zona Hotelului Cerna, un apel la 112 anunța că o persoană se află în pericol de înec. Aceasta a fost scoasă din apă, dar se află în stop cardiorespirator. Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, iar cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul bărbatului.

Tot la Saturn, un băiat de 14 ani și tatăl său de 42 de ani, din județul Sibiu, au fost la un pas de moarte după ce băiatul a intrat să înoate, dar valurile puternice l-au dus în larg. Speriat, tatăl a intrat după el și nu a mai putut să iasă. Din fericire, ambii au fost scoși la timp din apă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

20 de ani de la moartea Poetului: Horaţiu Ioan Laşcu (1964 -1997) - un destin frânt

astăzi, 10:07
53

Horaţiu loan Laşcu s-a născut în ziua de 8 mai 1964, la Iaşi, într-o familie de intelectuali.Bunicul său, controversatul eminescolog I. D. Marin, i-a oferit o copilărie plină de...

Nu are leac: A rămas fără permis, dar a urcat la volan, după ce a băut bine mai întâi!

astăzi, 09:35
150

Avea permisul reținut pentru abateri de la regimul rutier, însă asta nu l-a oprit să urce la volan. Și pentru a sfida și mai mult legea, înainte de a porni la drum a băut și câ...

FOTOGRAFIA ZILEI: Drum în reparație... pe 30 de ani!

astăzi, 08:50
541

Botoșănenii care circulă de ani de zile pe drumul George Enescu-Havîrna-Mileanca fac haz de necaz! Un indicator care atenționează șoferii că se află pe un drum în reparații și, &...