Botoşănean înecat în Staţiunea Jupiter!

Botoşănean înecat în Staţiunea Jupiter!

 Neptun TV  

Clipe dramatice pe plaja din Jupiter- un botoşănean de 52 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a aventurat în marea agitată.

Bărbatul venise împreună cu familia pentru a petrece câteva zile de concediu pe litoral. În ciuda avertismentelor salvamarilor, bărbatul s-a aruncat în mare, deși valurile sunt puternice, iar salvamarii au arborat steagul roșu de patru zile. Echipajul SMURD a fost solicitat pe ţărm pentru a-l resuscita pe botoşănean, dar eforturile lor au fost zadarnice.

Vasile Borteș, șeful salvamarilor din sudul litoralului, a declarat, pentru Neptun TV, că sâmbătă a avut zeci de intervenții din cauza turiștilor care se aventurează în valurile mării.

La câte ore după decesul botoşăneanului,la Saturn, în zona Hotelului Cerna, un apel la 112 anunța că o persoană se află în pericol de înec. Aceasta a fost scoasă din apă, dar se află în stop cardiorespirator. Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, iar cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul bărbatului.

Tot la Saturn, un băiat de 14 ani și tatăl său de 42 de ani, din județul Sibiu, au fost la un pas de moarte după ce băiatul a intrat să înoate, dar valurile puternice l-au dus în larg. Speriat, tatăl a intrat după el și nu a mai putut să iasă. Din fericire, ambii au fost scoși la timp din apă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
325

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
560

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...