Botoşănean înecat în Staţiunea Jupiter!

Botoşănean înecat în Staţiunea Jupiter!

 Neptun TV  

Clipe dramatice pe plaja din Jupiter- un botoşănean de 52 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a aventurat în marea agitată.

Bărbatul venise împreună cu familia pentru a petrece câteva zile de concediu pe litoral. În ciuda avertismentelor salvamarilor, bărbatul s-a aruncat în mare, deși valurile sunt puternice, iar salvamarii au arborat steagul roșu de patru zile. Echipajul SMURD a fost solicitat pe ţărm pentru a-l resuscita pe botoşănean, dar eforturile lor au fost zadarnice.

Vasile Borteș, șeful salvamarilor din sudul litoralului, a declarat, pentru Neptun TV, că sâmbătă a avut zeci de intervenții din cauza turiștilor care se aventurează în valurile mării.

La câte ore după decesul botoşăneanului,la Saturn, în zona Hotelului Cerna, un apel la 112 anunța că o persoană se află în pericol de înec. Aceasta a fost scoasă din apă, dar se află în stop cardiorespirator. Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, iar cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul bărbatului.

Tot la Saturn, un băiat de 14 ani și tatăl său de 42 de ani, din județul Sibiu, au fost la un pas de moarte după ce băiatul a intrat să înoate, dar valurile puternice l-au dus în larg. Speriat, tatăl a intrat după el și nu a mai putut să iasă. Din fericire, ambii au fost scoși la timp din apă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Permisul anulat din 2016 nu a împiedicat-o să urce la volan!

astăzi, 09:26
29

Nimic nu îi stă în cale, nici măcar un permis de conducere anulat. Polițiștii au tras-o pe dreapta, constatând apoi că femeia în vârstă de 28 de ani nu mai ave...

Veste de la APIA Botoșani: În atenția fermierilor!

astăzi, 09:02
54

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani informează că începând de astăzi, 20.02.2018, va efectua plata ajutorului de stat pentru reduce...

Bebeluş în stare gravă, după ce s-a înecat cu lapte

astăzi, 08:42
574

Micuța a fost adusă la Spitalul Municipal Dorohoi şi la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator, fiind nevoie de manevre de resuscitare. Din păcate, însă, privarea crei...