Bellu si Bitang s-au casatorit!

Bellu si Bitang s-au casatorit!

 Octavian Belu si Mariana Bitang, un cuplu in viata si in sport  

Cei mai titrati antrenori din toate timpurile, Octavian Bellu (57 de ani) si Mariana Bitang (46 de ani), s-au casatorit zilele trecute la Primaria sectorului 2.

Ei au oficializat astfel o relatie despre care se spune ca dureaza inca de pe vremea in care pregateau, la Deva, lotul olimpic de gimnastica, adica de aproape 13 ani.

Octavian Bellu si Mariana Bitang s-au casatorit cu acte. Ei s-au mutat impreuna intr-un imobil din centrul Bucurestiului, dupa ce amandoi au pus capat la tribunal casniciilor anterioare.

Tehnicianul ploiestean a fost casatorit cu o asistenta medicala, cu care are o fata, Iolanda. Mariana a fost maritata cu Viorel Bitang, antrenor de natatie, cei doi avand un baiat, Andrei.

Octavian Bellu a participat weekendul trecut la inaugurarea salii de sport “Elisabeta Lipa, din Botosani, unde s-a afisat cu o verigheta din aur alb pe degetul inelar.

In aceeasi zi, sambata, Mariana Bitang a fost la intrunirea PD-L de la Izvorani, unde a aparut cu verigheta-pereche, se arata in Libertatea de astazi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
83

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
71

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
630

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...