Beat de la primele ore: Șofer cu o concentrație 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, depistat de polițiști!

Beat de la primele ore: Șofer cu o concentrație 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, depistat de polițiști!
Luni, în jurul orei 09.30, a fost oprit în trafic, pe DC 26, în satul Băbiceni, comuna Durnești, judeţul Botoșani, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, la volanul căruia se afla Sorin H. de 45 ani, din satul Băbiceni.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că Sorin H. nu deţinea pentru autoturismul pe care îl conducea, inspecție tehnică periodică şi asigurarea RCA, valabile.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, fără drept de circulație în România, se arată într-un comunicat al IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
277

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
476

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...