Batut si talharit sub pod, unde coborase pentru a-si satisface nevoile fiziologice!

Vineri, 13 martie, in jurul orei 17:00, B. Marinica, de 37 de ani, din satul Socrujeni, comuna Gorbanesti, judetul Botosani, s-a prezentat la Politia Comunei Trusesti, reclamand ca in aceeasi zi, in jurul orei 15:00, in timp ce se afla sub podul situat peste raul Jijia din localitatea Trusesti, a fost agresat de catre o persoana necunoscuta care l-a lovit cu piciorul in zona fetei, imprejurare in care i-a sustras suma de 1260 lei, pe care o avea intr-un buzunar al pantalonilor.

Primele cercetari efectuate de catre echipa operativa deplasata la fata locului au stabilit ca, anterior, victima a fost in Piata Trusesti, unde a consumat bauturi alcoolice, iar in jurul orei 11:00 a scos de la banca suma de 1.260 lei, reprezentand subventia pentru animale.

Dupa ce a efectuat cumparaturi de circa 30 lei, in jurul orei 15:00 a pornit spre domiciliul sau, cu intentia de a lua o masina de ocazie de la marginea localitatii Trusesti. Cand a ajuns in apropiere de raul Jijia, si-a lasat bagajele la capatul podului si a coborat sub pod pentru a-si satisface nevoile fiziologice.

In timp ce victima se afla sub pod, a fost acostata de o persoana necunoscuta, care s-a apropiat si a lovit-o cu piciorul in zona fetei, imprejurare in care victima a cazut pe spate, iar din buzunarul pantalonilor i-a fost sustrasa suma de 1260 lei. Imediat suspectul a parasit zona in fuga spre localitatea Buhaceni. Intrucat victima acuza ameteli si dureri de cap, politistii au solicitat ambulanta, care a transportat-o la spital, a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma cercetarilor efectuate in cauza, suspectul a fost identificat de catre politisti in cursul zilei de ieri, in persoana numitului C. Sorin, de 24 de ani, din comuna Trusesti, judetul Botosani. In baza probelor administrate, fata de suspect s-a dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie si retinerea suspectului pentru o durata de 24 ore in Arestul I.P.J. Botosani.

 In cursul zilei de astazi, suspectul urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, cu propunere de sesizare a instantei in vederea arestarii preventive, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
312

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
536

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
158

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...