Bătut măr de consoarta cu 16 ani mai tânără: O bucată din ureche a rămas în gura nevestei!

Bătut măr de consoarta cu 16 ani mai tânără: O bucată din ureche a rămas în gura nevestei!
Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din satul Vlădeni, comuna Frumușica, a ajuns în noaptea de luni spre marți la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a fost bătut măr de nevastă.

Dumitru P. a ajuns luni seară acasă de la muncă, iar la scurt timp s-a luat la ceartă cu nevasta, în vârstă de 30 de ani.

Bărbatul o bănuia pe femeie că îl înșeală, și în ultima perioadă cei doi se certau tot mai des.

După ce s-au certat minute în șir, femeia, aflată și sub influența băuturilor alcoolice, a pus mâna pe un par și a început să lovească în soț, după care l-a mușcat de ureche, rămânând cu o parte din lob în gură.

Scăpat din mâinile nevestei, bărbatul, care de asemenea era băut, a cerut ajutor, o Ambulanță transportându-l la spital, el fiind internat pe secția ORL.

Polițiștii s-au autosesizat și o cercetează pe femeia de 30 de ani pentru "loviri sau alte violențe".

Cei doi soți au împreună patru copiii. Când iese din spital bărbatul este decis să divorțeze.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
263

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
445

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...