Batrana care a fost purtata pe drumuri, intre spitale, a ajuns din nou la Iasi: "A fost indrumata GRESIT catre Botosani"! VIDEO

Batrana care a fost purtata pe drumuri, intre spitale, a ajuns din nou la Iasi: "A fost indrumata GRESIT catre Botosani"! VIDEO
Femeia in varsta de 73 de ani, din localitatea Rauseni, care a fost purtata intre spitale aproape 6 ore, dintre care 4 ore doar la Botosani, a fost transferata, vineri dimineata, din nou la Iasi, fiind nevoita sa mai stea doua ore in ambulanta, desi toate aceste lucruri puteau fi evitate.

Elvira S. a fost transferata astazi cu o ambulanta la Clinica de Neurochirurgie Iasi, acolo unde ar fi trebuit sa ajunga inca de luni, insa aceasta a fost indrumata gresit, la Botosani, de catre medicii de la Spitalul de Boli Infectioase Iasi.

"Desi pacienta nu era de competenta unitatii noastre, totusi aceasta a beneficiat de un tratament uman si medical, confirmandu-se in final, dupa aproximativ 3 zile, rezolvarea competentei cazului in favoarea Clinicii de Neurochirurgie Iasi, reiesind din aceasta ca pacienta a fost indrumata, de la inceput, GRESIT catre unitatea noastra. As vrea sa inchei printr-o intrebare: Cum poti sa-ti exerciti deontologic profesia, cand zilnic esti supus presiunilor, amenintarilor sau atacurilor la persoana? Toti colegii mei care au participat la acest caz si-au facut datoria umana si datoria de medic. As vrea chiar sa le multumesc colegilor mei", a declarat dr. Elena Boghian, directorul medical al Spitalului de Recuperare "Sf. Gheorghe" Botosani.


Conducerea spitalului botosanean se gandeste sa inainteze o adresa catre Ministerul Sanatatii, pentru a evita in viitor astfel de neintelegeri. In plus, Spitalul de Recuperare Botosani va trimite din nou hartii catre toate unitatile spitalicesti, atat din Botosani, cat si din Iasi, pentru a le preciza din nou "ceea ce putem interna si cum".

 

Spune-ne opinia ta