Bătăușul de polițiști de la Mihălășeni, eliberat din arest!

Bătăușul de polițiști de la Mihălășeni, eliberat din arest!
Tânărul din Mihălășeni care la începutul lunii martie a băgat spaima în mai mulți săteni, sărind la bătaie inclusiv la polițiști, a fost eliberat din arest.

Magistrații Tribunalului Botoșani au decis, luni, să îl plaseze pe Iulian C., de 23 de ani, în arest la domiciliu, după două luni petrecute în arest preventiv. El nu are voie să părărsească locuința și nici să ia legătura cu martorii din dosar.

În seara zilei de 5 martie, Iulian C. aflat în stare de ebrietate, după ce a petrecut mai multe ore la cârciumă, a început să îi înjure şi să îi ameninţe pe toţi cei care îi ieşeau în cale, lovindu-l pe un consătean cu o scândură.

Martorii au sunat la 112, cei implicaţi fiind chemaţi la Poliţie. După ce au părăsit sediul Poliţiei, tânărul s-a enervat că a fost reclamat şi l-a lovit pe consăteanul cu care tocmai avusese o altercaţie cu un par. Au fost chemaţi din nou poliţiştii în ajutor şi în timp ce oamenii legii încercau să îl potolească pe scandalagiu acesta i-a tras un pumn în faţă şefului de post de la Mihălăşeni. În tot acest timp, în scandal au intervenit bunicul şi un amic al tânărului, care i-au înjurat pe poliţişti.

Agresorul de 23 de ani a reuşit să fugă fiind găsit după câteva ore într-o pădure.

Tânărul de 23 de ani nu este singurul inculpat din acest dosar, alături de acesta fiind trimişi în judecată şi bunicul său dar şi un amic, care de asemenea au participat la scandal. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
281

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
483

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...