Bărbat în stare critică, după ce a fost mușcat de cal! Animalul i-a smuls brațul! FOTO

Bărbat în stare critică, după ce a fost mușcat de cal! Animalul i-a smuls brațul! FOTO
Un bărbat în vârstă de 60 de ani a trecut prin momente groaznice, luni după-amiaza, după ce fost mușcat și târât de cal.

Totul s-a întamplat într-o gospodarie din localitatea Comănești, comuna Suharău, atunci când bărbatul, aflat în stare de ebrietate, s-a apropiat de animal, iar acesta l-a mușcat de braț și l-a târât prin curte până i l-a smuls.
 
Victima a fost preluată de un echipaj de ambulanță SMURD de la Dorohoi, iar mai apoi a fost preluat de echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. În momentul transferului de pe o ambulanță pe alta, barbatul a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici până i-a revenit pulsul.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Botosani, starea sa fiind în continuare critică.

Este cunoscut faptul că animalele domestice, în special caii, nu suporta mirosul de bauturi alcoolice, foarte mulți botoșăneni ajungând să fie muscați de cai, după ce s-au apropiat de ei.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
290

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
498

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
148

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...