Bărbat în stare critică, după ce a fost mușcat de cal! Animalul i-a smuls brațul! FOTO

Bărbat în stare critică, după ce a fost mușcat de cal! Animalul i-a smuls brațul! FOTO
Un bărbat în vârstă de 60 de ani a trecut prin momente groaznice, luni după-amiaza, după ce fost mușcat și târât de cal.

Totul s-a întamplat într-o gospodarie din localitatea Comănești, comuna Suharău, atunci când bărbatul, aflat în stare de ebrietate, s-a apropiat de animal, iar acesta l-a mușcat de braț și l-a târât prin curte până i l-a smuls.
 
Victima a fost preluată de un echipaj de ambulanță SMURD de la Dorohoi, iar mai apoi a fost preluat de echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. În momentul transferului de pe o ambulanță pe alta, barbatul a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici până i-a revenit pulsul.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Botosani, starea sa fiind în continuare critică.

Este cunoscut faptul că animalele domestice, în special caii, nu suporta mirosul de bauturi alcoolice, foarte mulți botoșăneni ajungând să fie muscați de cai, după ce s-au apropiat de ei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1113

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
352

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
284

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...