Avarie ascunsă, depistată în urma reclamaţiilor botoşănenilor! FOTO

Nu degeaba reclamau clienţii Nova Apaserv presiune scăzută în alimentarea cu apă, mai multe sesizări în acest sens ajungând şi la redacţia Ştiri.Botoşani.Ro. După ce au luat conductele la verificat, lucrătorii operatorului de apă au depistat şi cauza.

Avarie ascunsă, depistată în urma reclamaţiilor botoşănenilor! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

O lucrare efectuată de echipa de intervenţie a Nova Apaserv pe Calea Naţională, în zona Direcţiei Muncii- APIA, a fost programată pentru marţi, datorită identificării unei pierderi ascunse de apă.

Ing. Romeo Obuf, coordonatorul echipelor de intervenţie, spune că în urma mai multor sesizări ale clienţilor Nova Apaserv care locuiau în zona Calea Naţională- Gheorghe Avramescu, s-a depistat şi cauza.

"Este vorba de o pierdere de apă, se pierd în jur de 7 metri cubi pe oră- este vorba de o alimentare de pe o conductă principală. Săpăm să vedem despre ce este vorba şi încercăm să o rezovăm fără întreruperea furnizării apei către consumatori", spune Romeo Obuf.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1791

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1789

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1144

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...