Au fugit dupa ce s-au izbit cu masina in gard. Autoturismul s-a facut scrum!

Au fugit dupa ce s-au izbit cu masina in gard. Autoturismul s-a facut scrum!
Un BMW a luat foc in urma unui accident care a avut loc asta noapte, la iesirea din localitatea Roma, judetul Botosani. Se pare ca la volanul autoturismului se afla un tanar, insotit de o prietena a sa.

Potrivit unui martor, tanarul, aflat la volanul unui BMW, se deplasa cu viteza. La iesirea din localitatea Roma, catre Botosani, a pierdut controlul volanului, s-a izbit intr-un cap de pod, iar mai apoi intr-un gard. In urma impactului, autoturismul a luat foc si a ars in totalitate.
La fata locului au ajuns pompierii.

"Am fost solicitati pentru a interveni la un incendiu la un autoturism pe raza localitatii Roma. La momentul sosirii, incendiul se manifesta la intreg autoturismul. Am procedat la stingerea incendiului si la stingerea lichidului combustibil ravarsat din rezervor. Proprietarii nu sunt la fata locului", a sustinut Narcis Jachel, seful echipei de interventie din cadrul ISU Botosani.

Martorii au ramas ingroziti cand au observat flacarile. Tot ei au observat ca nu sunt victime deoarece ocupantii masinii au fugit de la fata locului cu o alta masina.

"Cand am iesit, am vazut masina arzand. Nu era nimeni langa ea. Vecinul care i-a vazut, spune ca au fugit..., erau o fata si un baiat. S-au urcat intr-o alta masina si au plecat in sat. Masina era cuprinsa tot de flacari si am sunat la 112", a povestit Petricel Ungureanu, unul dintre martori.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cui apartinea autoturismul si cine se afla la volan.

"Ajunsi la fata locului am constatat ca este vorba de un autoturism marca BMW de culoare visinie, fara numere de inmatriculare, care a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia a luat foc. Se continua cercetarile pentru identificarea soferului si stabilirea imprejurarilor in care a avut loc accidentul", a sustinut agentul Ionut Chiras, ajutor sef de post din comuna Roma.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...