Anunţ Primăria Mihai Eminescu_ în atenţia cetăţenilor

Anunţ Primăria Mihai Eminescu_ în atenţia cetăţenilor

Primaria comunei Mihai Eminescu anunta ca va functiona cu program normal, respectiv NU va restrange activitatea de lucru cu publicul, insa toti cetatenii sunt sfatuiti, ca pentru evitarea aglomeratiei la sediul institutiei unde sunt expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, sa:

  • apeleze la numarul de telefon 0231/512 183 pentru orice intrebare/ neclaritate ,
  •  transmita on-line cererile/ petitiile pe adresa de mail primaria_me@yahoo.com sau prin fax la numarul 0231/506201,
  • pentru platile urgente, va amintim ca puteti sa le efectuati prin platforma ghiseul.ro si, de asemenea, pentru a evita folosirea bancnotelor și a monedelor puteti opta pentru plăți cu cardul.

Pentru protejarea si prevenirea transmiterii virusului, rugam toti cetatenii care se prezinta la sediul Primariei  sa respecte masurile de protectie impuse de instititie, respectiv dezinfectarea mainilor si folosirea mastilor de protectie puse la dispozitie la intrarea institutiei de catre un angajat al acesteia.

De asemenea va recoamndam sa evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, iar in cazul în care sunteți totuși nevoiți să atingeți aceste suprafețe, protejați-vă folosind șervețele de unică folosință.

Rugam toti cetatenii sa respecte cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați.

Rămâneți acasă dacă aveți simptome de gripă sau răceală (tuse, febră, dificultăți în respirație) și sunați medicul de familie pentru a solicita sfaturi, NU mergeți din primul moment la unitățile de urgență.

❗️Există riscul, în cazul în care sunteți purtător al virusului, să transmiteți și altor persoane noul coronavirus.

❗️Este de preferat să rămâneți la domiciliu, iar transferul către spital să se realizeze în mod organizat, respectând toate măsurile de izolare.

🔴Dacă vă aflați în autoizolare la domiciliu respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile, NU primiți vizitatori și NU intrați în contact apropiat cu eventualele persoane care vă furnizează alimente sau produse.

Va multumim pentru intelegere.

 

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Primul cartier autonom din Botoșani - Alfa Park Residence

Vineri, 3 Iulie 2020
1368

Amplasamentul propus pentru dezvoltarea ansamblului ALFA PARK Residence este situat în partea sudică a municipiului, în zona actualului cartier Alfa Land, pe un teren cu o formă neregula...

Oferta educațională Școala postliceală „Prof. Dr. Doc. Enescu Longinus“ Botoşani

Joi, 2 Iulie 2020
1051

acreditată conform o.m.e.c.t.s. nr. 5471/18.10.2010 OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ AN ȘCOLAR 2020-2021Învățământ Postliceal - Nivelul 5 de calificare CALIFICĂRI...

Apartamente SMART Home în clădiri tinere, la capacitate funcțională maximă, peste standarde

Vineri, 26 Iunie 2020
1308

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Maxim Gorki, în centrul BotoșaniuluiTe-ai gândit cum ar fi ca propria casă să se comporte ca un prieten bun și sigur?Este i...