Anunţ Primăria Mihai Eminescu_ în atenţia cetăţenilor

Anunţ Primăria Mihai Eminescu_ în atenţia cetăţenilor

Primaria comunei Mihai Eminescu anunta ca va functiona cu program normal, respectiv NU va restrange activitatea de lucru cu publicul, insa toti cetatenii sunt sfatuiti, ca pentru evitarea aglomeratiei la sediul institutiei unde sunt expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, sa:

  • apeleze la numarul de telefon 0231/512 183 pentru orice intrebare/ neclaritate ,
  •  transmita on-line cererile/ petitiile pe adresa de mail primaria_me@yahoo.com sau prin fax la numarul 0231/506201,
  • pentru platile urgente, va amintim ca puteti sa le efectuati prin platforma ghiseul.ro si, de asemenea, pentru a evita folosirea bancnotelor și a monedelor puteti opta pentru plăți cu cardul.

Pentru protejarea si prevenirea transmiterii virusului, rugam toti cetatenii care se prezinta la sediul Primariei  sa respecte masurile de protectie impuse de instititie, respectiv dezinfectarea mainilor si folosirea mastilor de protectie puse la dispozitie la intrarea institutiei de catre un angajat al acesteia.

De asemenea va recoamndam sa evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, iar in cazul în care sunteți totuși nevoiți să atingeți aceste suprafețe, protejați-vă folosind șervețele de unică folosință.

Rugam toti cetatenii sa respecte cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați.

Rămâneți acasă dacă aveți simptome de gripă sau răceală (tuse, febră, dificultăți în respirație) și sunați medicul de familie pentru a solicita sfaturi, NU mergeți din primul moment la unitățile de urgență.

❗️Există riscul, în cazul în care sunteți purtător al virusului, să transmiteți și altor persoane noul coronavirus.

❗️Este de preferat să rămâneți la domiciliu, iar transferul către spital să se realizeze în mod organizat, respectând toate măsurile de izolare.

🔴Dacă vă aflați în autoizolare la domiciliu respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile, NU primiți vizitatori și NU intrați în contact apropiat cu eventualele persoane care vă furnizează alimente sau produse.

Va multumim pentru intelegere.

 

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Apartamente noi ce includ în preț dotările standard de CONFORT Smart Home

Vineri, 27 Noiembrie 2020
781

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Calea Națională, asigură în dotările standard, sisteme de CONFORT și de control SMART Home, precum și opțiuni pentru niveluri de confo...

(A) Castilio face angajări!

Miercuri, 25 Noiembrie 2020
527

S.C. CASTILIO S.R.L angajează Operator calculator - Casierie.Cerinţe: experienţă , cunoṣtinţe de contabilitate primară ṣi cunoṣtinţe operare calculator.Se oferă pachet ...

Anunţ cu privire a instaurarea scenariului roşu în comuna Mihai Eminescu

Vineri, 20 Noiembrie 2020
10

Prin prezentul comunicat se atrage atenţia locuitorilor comunei Mihai Eminescu că în momentul de faţă coeficientul infectărilor cu COVID-19, raportat la 1.000 de locuitori, este de 2,82....