Angajatii unei firme de paza, batuti de sateni!

Angajatii unei firme de paza, batuti de sateni!

   arhiva

Interventie cu mascati la Varfu Campului, pentru aplanarea unei stari conflictuale izbucnite sambata dimineata intre administratorul unei firme si satenii unei comune din judetul Suceava! In urma scandalului s-au inregistrat si victime.

"Am fost solicitati intrucat s-a creat un conflict intre mai multe persoane din comuna Hânţeşti, judetul Suceava, si administratorul unei societati comerciale cu profil agricol de pe raza localitatii Varfu Campului. Administratorul societatii are in proprietate o suprafata de 150 hecatre teren arabil. Astazi s-a deplasat in zona pentru efectuarea unor lucrari agricole", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Conform datelor oferite de reprezentantul IPJ Botosani, mai multe persoane din localitatea suceveana spun ca detin acte de proprietate pe suprafata in cauza. Satenii s-au deplasat in zona respectiva, insa starea de tensiune a explodat, astfel ca s-a ajuns la un conflict intre acestia si reprezentantii firmei respective, care erau insotiti de mai multi agenti de paza de la FGM.

A fost nevoie de interventia lucratorilor de la Serviciul de Interventie Rapida Botosani pentru aplanarea conflictului izbucnit intre sateni si angajatii firmei de paza FGM, care asigurau protectia administratorului societatii din Varfu Campului.

"Conflictul a avut loc intre agentii de paza si persoanele din comuna Hânţeşti. Din primele informatii, se pare ca exista si persoane agresate. Pentru aplanarea starii conflictuale s-au deplasat in zona lucratorii de la Interventii Rapide Botosani", a mentionat inspector pr. Daniela Darea. 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
82

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
71

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
629

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...