Amanari si modificari de termene la Prima Casa

Amanari si modificari de termene la Prima Casa
Programul Prima Casă funcţionează în acest moment doar prin intermediul creditelor acordate de BRD.

Deşi anunţaseră zilele trecute că sunt pregătite să înceapă şi ele creditarea prin programul guvernamental, mai multe bănci au dat înapoi azi, invocând mici detalii care trebuie puse la punct.

După ce BRD a acordat deja primul credit, Alpha Bank anunţa aseară că este pregătită să intre în program, după ce a semnat cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri convenţia de garantare a creditelor.

Alpha Bank, "peste o zi, două"

Pentru că mai trebuie puse la punct unele "mici" amănunte, demararea efectivă a programului de creditate va avea loc "peste o zi, două", au declarat azi pentru capital.ro reprezentanţi ai serviciului de relaţii cu clienţii ai Alpha Bank.

Banca Transilvania, "după 15 iulie"

O altă bancă ce şi-a amânat "lansarea" este Banca Transilvania. Motivele invocate sunt aceleaşi: definitivarea ofertei astfel încât atunci când clienţii se vor prezenta la bancă să nu fie plimbaţi şi amânaţi pentru că nu se ştie ce comision sau ce asigurare trebuie plătită.

Ca urmare, Banca Transilvania îşi va amâna debutul până "după 15 iulie", conform unor surse din interiul instituţiei bancare citate de capital.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eugen Teodorovici bagă frica în bugetari: Încep disponibilizările

Vineri, 19 Aprilie 2019
1053

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că ministerul pe care îl conduce le-a cerut deja miniştrilor şi şefilor de agenţii să comunice o situaţie clară privind...

Lucrări de cadastru în Mihai Eminescu și Vlădeni, derulate prin POR

Vineri, 19 Aprilie 2019
233

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat două proceduri de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul in...

Liviu Dragnea: "Vom da o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică străină - și chiar și românească - care..."

Vineri, 19 Aprilie 2019
1274

Liviu Dragnea a spus vineri, la Botoșani, că Parlamentul va adopta o lege prin care va fi pedepsită "orice firmă nemernică străină", "și chiar și românească",&...