Amanari si modificari de termene la Prima Casa

Amanari si modificari de termene la Prima Casa
Programul Prima Casă funcţionează în acest moment doar prin intermediul creditelor acordate de BRD.

Deşi anunţaseră zilele trecute că sunt pregătite să înceapă şi ele creditarea prin programul guvernamental, mai multe bănci au dat înapoi azi, invocând mici detalii care trebuie puse la punct.

După ce BRD a acordat deja primul credit, Alpha Bank anunţa aseară că este pregătită să intre în program, după ce a semnat cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri convenţia de garantare a creditelor.

Alpha Bank, "peste o zi, două"

Pentru că mai trebuie puse la punct unele "mici" amănunte, demararea efectivă a programului de creditate va avea loc "peste o zi, două", au declarat azi pentru capital.ro reprezentanţi ai serviciului de relaţii cu clienţii ai Alpha Bank.

Banca Transilvania, "după 15 iulie"

O altă bancă ce şi-a amânat "lansarea" este Banca Transilvania. Motivele invocate sunt aceleaşi: definitivarea ofertei astfel încât atunci când clienţii se vor prezenta la bancă să nu fie plimbaţi şi amânaţi pentru că nu se ştie ce comision sau ce asigurare trebuie plătită.

Ca urmare, Banca Transilvania îşi va amâna debutul până "după 15 iulie", conform unor surse din interiul instituţiei bancare citate de capital.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul de lege care prevede ca gărzile medicilor să fie recunoscute ca vechime în muncă, avizat favorabil în Comisia de Sănătate din Senat

astăzi, 21:23
43

Proiectul de lege care prevede ca gărzile efectuate de medici să fie recunoscute ca vechime în muncă a fost avizat favorabil, miercuri, în Comisia de Sănătate din Senat. Proiectul de ...

Bucurați-vă de ziua de mâine. De vineri se face frig și vin ploile

astăzi, 20:06
208

Vremea calda si frumoasa de care am avut parte in aceste zile ne paraseste curand. Doar joi ne vom mai bucura de soare si temperaturi ridicate, pentru ca de vineri se face frig si ploua in toata tara....

Patru primării din Botoşani cer împuşcarea câinilor vagabonzi, din cauza pestei porcine. Protestul asociațiilor: "Ce treabă au câinii cu pesta porcină?!"

astăzi, 18:47
858

După apariţia a două noi focare de pestă porcină africană la doi mistreţi, alţi patru primari din Botoşani au decis să urmeze exemplul celui din comuna Pomârla şi au cerut vână...