Amanari si modificari de termene la Prima Casa

Amanari si modificari de termene la Prima Casa
Programul Prima Casă funcţionează în acest moment doar prin intermediul creditelor acordate de BRD.

Deşi anunţaseră zilele trecute că sunt pregătite să înceapă şi ele creditarea prin programul guvernamental, mai multe bănci au dat înapoi azi, invocând mici detalii care trebuie puse la punct.

După ce BRD a acordat deja primul credit, Alpha Bank anunţa aseară că este pregătită să intre în program, după ce a semnat cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri convenţia de garantare a creditelor.

Alpha Bank, "peste o zi, două"

Pentru că mai trebuie puse la punct unele "mici" amănunte, demararea efectivă a programului de creditate va avea loc "peste o zi, două", au declarat azi pentru capital.ro reprezentanţi ai serviciului de relaţii cu clienţii ai Alpha Bank.

Banca Transilvania, "după 15 iulie"

O altă bancă ce şi-a amânat "lansarea" este Banca Transilvania. Motivele invocate sunt aceleaşi: definitivarea ofertei astfel încât atunci când clienţii se vor prezenta la bancă să nu fie plimbaţi şi amânaţi pentru că nu se ştie ce comision sau ce asigurare trebuie plătită.

Ca urmare, Banca Transilvania îşi va amâna debutul până "după 15 iulie", conform unor surse din interiul instituţiei bancare citate de capital.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încep ședințele publice pentru posturile rămase libere în învățământ

astăzi, 12:28
22

La Botoșani vor fi organizate mai multe ședințe pentru repartizarea posturilor rămase libere în învățământ.Începând de astăzi, ISJ Botoșani a început o...

Fondatorul Zilelor Nordului: „În ăștia șapte ani s-au adunat povești cât pentru o sută”

astăzi, 11:04
83

Omul care a pus bazele, alături de fratele său, celui mai mare festival din nordul României, în cel mai nordic oraș al acesteia, a vorbit despre începuturile evenimentului care un...

Mai puțin de jumătate din botoșănenii plecați în Europa vor să se mai întoarcă acasă!

astăzi, 09:25
345

În timp ce campaniile anumitor partide politice induc ideea că viața în alte state ale Europei, loc în care pleacă românii, nu este chiar “roz”, și chiar se dis...