ALERTA - Tragedie in comuna George Enescu - Doi frati s-au inecat sub privirile surorii lor mai mici!

Cei doi copii care s-au inecat vineri sunt frati, cu varste de 8 si, respectiv, 12 ani! Vineri, in jurul orei 20.49, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Nicolae Iorga al Judetului Botosani a fost anuntat prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta 112 ca doi frati de 8 si, respectiv, 12 ani s-au inecat intr-un iaz de pe raza localitatii Stanca, comuna George.

Copiii plecasera la scaldat impreuna cu sora lor de 3 ani. Baietii au intrat in apa si, la un moment dat, au disparut si nu au mai iesit la suprafata.

O femeie a vazut ce se intampla si a sunat dupa ajutor. Spre locul tragediei a plecat atat un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Dorohoi, dar si echipajul de scafandri de la Botosani, dotati cu o barca si accesorii de cautare de la inec.

Trupul neinsufletit al baiatului de 12 ani a fost scos la suprafata inainte de a sosi fortele ISU.

"Ajutati de localnici, membrii celor doua echipaje au cautat trupul neinsufletit al celui de-al doilea copil aproape o ora. L-au descoperit la o adancime de circa 4 metri", a precizat Dorina Lupu, ofiter relatii publice in cadrul IJSU Botosani.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
65

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
68

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
609

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...