Al 13-lea salariu pentru angajatii din spitalele botosanene, posibil abia in luna martie!

Al 13-lea salariu pentru angajatii din spitalele botosanene, posibil abia in luna martie!
Angajatii din spitalele botosanene nu si-au primit inca al 13-lea salariu.

Angajatii de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie, Spitalul Judetean si Spitalul de Copii nu au primit inca al 13-lea salariu, managerii unitatilor sanitare botosanene sustinand ca bugetul pe care il au la dispozitie nu le permite efectuarea acestor plati, in conditiile in care exista fonduri abia pentru acoperirea cheltuielilor pentru utilitati, medicamente si plata salariilor lunare.

Avem datorii la furnizori de aproape 800.000 de lei. Preturile au crescut, iar noi suntem finantati cu bugetul de anul trecut in acest moment, a precizat Ladislau Szente, managerul general al Spitalului de Obstetrica si Ginecologie.

Ladislau Szente este totusi optimist, precizand ca este posibil sa achite al 13-lea salariu la inceputul lunii viitoare, intrucat in Trezorerie sunt alocate o parte din aceste sume, dar fondurile sunt blocate.

Si la Spitalul Judetean este aceeasi situatie, managerul unitatii spunand ca, cel mai probabil, o parte sau intreg salariul al 13-lea va fi acordat abia in prima luna a celui de-al doilea trimestru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
255

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
421

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
131

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...