AI FOST SANCTIONAT? Iti poti recupera banii sau permisul de conducere!

AI FOST SANCTIONAT? Iti poti recupera banii sau permisul de conducere!
Botosanenii care au fost amendati in urma sancţiunilor contravenţionale înregistrate de radarele fixe din localitatea Dumbraveni, judeţul Suceava, până în ziua în care acestea au fost suspendate, sanctiuni care, conform dispoziţiilor actuale, rămân în vigoare, pot sa conteste aceste amenzi!

Conform procedurilor, după ce primesc procesul verbal acasă, conducătorii auto care vor să conteste sancţiunea depun o solicitare în acest sens la judecătoria de care aparţin, abia apoi instanţa trimiţând către poliţie informări legate de acţiunea conducătorilor auto.

Şoferii care contestă amenzile pot invoca faptul că acestea sunt în afara legii, pentru ca radarele au fost montate în urma unor contracte ilegale pentru care primarii semnatari au fost deja amendaţi.

Alte contestaţii ale şoferilor se mai referă la faptul că radarele fixe nu ar fi fost semnalizate legal ori nu ar fi din categoria celor omologate.

Dacă şoferii care au primit doar amendă ar putea să nu se grăbească foarte tare să depună o contestaţie, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei care au rămas fără permise de conducere, deoarece conform legii, după contestaţie, până la soluţionarea cauzei, şoferii îşi recapătă dreptul de a conduce.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
71

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
68

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
612

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...