AGENDA DE WEEKEND

AGENDA DE WEEKEND
SAMBATA

Ora 10.00, Sala Polivalenta Elisabeta Lipa, Botosani: Lansarea candidatilor PDL Botosani pentru Parlamentul Romaniei, eveniment transmis in direct pe Live.Botosani. La lansarea candidatilor PD-L, filiala Botosani, sunt invitati si membri marcanti ai acestei formatiuni,anume Teodor Stolojan, Emil Boc, Adriean Videanu si Gheorghe Flutur. Seara se va incheia pe Pietonalul Unirii, cu un concert sustinut de Orchestra Populara Rapsozii Botosanilor si Fuego.

Ora 11.00, Stadionul Municipal: FC Botosani - Progresul Bucuresti, in direct pe Live.Botosani. FC Botosani intalneste unul dintre liderii ligii a II a, Progresul Bucuresti. Se anunta o partida de calitate pe Muncipalul din Botosani, o partida pe care jucatorii botosaneni sunt obligati sa o castige pentru a scapa de emotiile clasamentului!

Conferinta de presa FC Botosani - Progresul Bucuresti La 15 minute dupa incheierea partidei dintre FC Botosani si Progresul Bucuresti, Live.Botosani va transmite in direct conferinta de presa a antrenorilor celor doua formatii.

Ora 16.00, Casa Memoriala Nicolae Iorga: Lansare de carte a scriitorului Vasile Soimaru, conferentiar universitar la Academia de Studii Economice din Chisinau, doctor in economie, originar din comuna Cornova (Republica Moldova), albumul-monografie Romanii din jurul Romaniei in imagini. Creatia autorului a iesit la lumina dupa cinci ani grei de peregrinari stiintifice pe cont propriu prin uriasa zona geografica de la Caucazul de Nord, pana in Italia si Grecia in cautarea localitatilor in care locuiesc sedentar comunitati romanesti.


Ora 23.30, Sensation Club: megapetrecerere, la care invitati sunt DJ PROJECT, eveniment transmis in direct pe internet, de Live.Botosani.

 

DUMINICA

Ora 8.30: Slujba de sfintire a Capelei Militare, oficiata de Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan.

Ora 10.00: Conferinta organizatiei municipale a Partidului National Liberal, filiala Botosani, transmisa in direct pe Live.Botosani.

Ora 11.00, Teatrul pentru copii si tineret Vasilache: Poveste cu Scufita Rosie. Povestea Scufitei Rosii moderne este o adaptare de Valentin Dobrescu, dupa Charles Perrault, in care lupul provine din alta generatie, iar povestitorul se straduieste sa mentina cat de cat firul povestii, pentru a nu deruta prea mult micii spectatori. Din distributie fac parte actorii Mihaela Stempel, Aurica Dobrescu, Florin Iftode, Marius Rusu, iar regia artistica si scenografia sunt semnate de Valentin Dobrescu.

Ora 12.00, Sala Polivalenta Elisabeta Lipa: Cupa Botosani la Qwan Ki Do, in direct pe Live.Botosani. Sala Polivalenta va fi gazda editiei a III-a a Cupei Botosani la Qwan Ki Do, competitie destinata copiilor si juniorilor. Organizatorii mizeaza pe o prezenta numeroasa, peste 200 de sportivi de la opt cluburi din Botosani, Suceava, Iasi si Bacau. Aceasta cupa se va desfasura pe doua sectiuni, lupta si quyen. Cupa Botosani la Qwan Ki Do este organizata de Asociatia Judeteana de Arte Martiale si cu finantare de la Primaria municipiului Botosani. La aceasta competitie judetul Botosani va fi reprezentat de doua cluburi: Dao si Shin Dau.


Ora 16.30, Teatrul Vasilache: Gala de decernare a premiilor sectiunii de interpretare in cadrul Concursului National de Interpretare a Piesei de Teatru intr-un Act Mihail Sorbul, eveniment national transmis in direct Live.Botosani.ro, din Sala de spectacole a Teatrului pentru copii si tineret Vasilache. Dupa Gala de decernare a premiilor sectiunii de interpretare, puteti urmari, tot in direct, cel mai bun spectacol prezentat in concurs.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
358

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
632

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
181

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...