Actrita americana, la un pas de moarte dupa ce a fost operata in Romania

Actrita americana, la un pas de moarte dupa ce a fost operata in Romania
Actrita americana Jana Kramer sustine ca ar fi fost in 2005 la un pas de moarte din cauza unui medic roman care i-a pus un diagnostic gresit in timpul filmarilor la "Return of the living dead: Necropolis", operand-o de apendicita, in loc sa ii scoata colecistul.

Informatia a fost data publicitatii vineri de Contactmusic.com, care dezvaluie ca starul american s-a simtit foarte rau in timpul filmarilor din Romania ale acestui episod din binecunoscuta serie, iar medicii romani care au consultat-o au decis ca ea sufera de apendicita si trebuie operata de urgenta.

"Am mers la spital pentru ca ma simteam foarte rau. Doctorul nu vorbea prea bine engleza si mi-a spus, intr-un final, ca imi va scoate apendicele", a povestit actrita.

Ceea ce s-a si intamplat. Din nefericire, la revenirea in Statele Unite a aflat cu stupoare de la medicii americani ca ea nu suferise de apendicita si ca i-a fost indepartat un alt organ decat cel bolnav.

"Dupa operatia efectuata in Romania, saptamana la pat necesara pentru recuperare s-a transformat in doua saptamani, pentru ca am facut pneumonie. Apoi m-am intors in SUA, iar la control medicii mi-au spus ca nu am avut niciodata apendicita, ci de vina pentru criza pe care o facusem fusese colecistul, care a fost scos imediat, altfel as fi putut muri", a dezvaluit actrita. (ziare.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
216

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
358

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...