A provocat un accident, care i-a adus moartea, cu maşina cumpărată din banii câştigaţi la Loto!
BOTOSANI

A provocat un accident, care i-a adus moartea, cu maşina cumpărată din banii câştigaţi la Loto!
Bărbatul în vârstă de 62 de ani, din Santa-Mare, care a murit la sfârşitul săptămânii trecute după ce a fost implicat într-un grav accident de circulaţie îşi cumpărase recent, după cum susţin cunoscuţii, autoturismul care i-a adus moartea, maşina fiind achiziţionată cu banii câştigaţi la Loto.

Gheorghe C. juca la Loto de aproape 40 de ani. De-a lungul timpului a câştigat sume modice, dar în luna noiembrie anul trecut a fost pentru prima dată când a reuşit să câştige o sumă importantă de bani, mai exact 339.400 de lei, trecând pe bilet, cum făcea mereu, datele de naştere ale rudelor sale.

Din banii câştigaţi, bărbatul şi-a cumpărat un VW Touran şi şi-a ajutat şi familia.

Nu s-a bucurat însă prea mult timp de autoturismul cumpărat din câştig, la începutul lunii august provocând un accident care i-a adus şi moartea.  Accidentul a avut loc în satul Berza, din comuna Santa Mare. Gheorghe C., aflat la volanul VW Touran, se deplasa pe drumul din localitate iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat într-un microbuz. În VW se mai aflau două femei, în vârstă de 36 de ani, respectiv de 22 de ani, iar în microbuz era doar șoferul.

În urma impactului, șoferul de pe Touran a rămas încarcerat, fiind scos din mașină de pompierii de la descarcerare după care a fost transportat la spital pentru îngrijiri. La spital au ajuns și cele doua femei, pasagere din VW. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost diagnosticat cu traumatism de stern, traumatism costal și contuzie abdominala. El a fost transportat la Iaşi, unde a fost operat dar, din păcate, în ciuda eforturilor medicilor rănile suferite i-au fost fatale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
49

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
140

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...