A omorat un om pentru ca a urcat la volan fara sa aiba permis de conducere!

A omorat un om pentru ca a urcat la volan fara sa aiba permis de conducere!
Dupa cinci zile de lupta, batranul de 77 de ani, accidentat grav la sfarsitul saptamanii trecute, s-a stins din viata, la Clinica de Neurochirurgie din Iasi.

Duminica, barbatul de 77 de ani, din Dorohoi, mergea pe trotuar cand a fost izbit de un autoturism. Vazand ca, dupa ce l-a lovit, batranul a ramas intins pe sosea, soferul s-a speriat si a fugit.

Victima a fost transportata de urgenta la spital, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral sever, coma profunda de gradul III-IV si multiple hemoragii. Constantin I. s-a zbatut intre viata si moarte pana ieri dimineata, cand organismul a cedat, desi a fost supus mai multor interventii chirurgicale.

Politistii au ridicat bucati din parbrizul masinii implicate in accident si astfel au putut reconstitui partea cu asigurarea obligatorie.

Pe baza acesteia a fost identificat autorul accidentului, respectiv Marian S., de 23 de ani, din Strateni, comuna Lozna.

Tanarul nu are permis auto si mai are un dosar penal pentru conducere fara permis, in septembrie.

Soferul va fi cercetat acum pentru omor din culpa, conducere pe drumuri publice fara permis si parasirea locului accidentului fara incuviintarea Politiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
521

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...