A murit Papan Chilibar, actorul din "Eu cand vreau sa fluier, fluier"

A murit Papan Chilibar, actorul din "Eu cand vreau sa fluier, fluier"
Papan Chilibar, actorul amator din filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", a murit de leucemie la doar 22 de ani.

Cea care a anunţat decesul actorului a fost Ada Condeescu, actriţa principală din filmul premiat la Berlin. Aceasta a postat pe Facebook următorul mesaj: "În memoria lui Papan Chilibar, prietenul nostru", potrivit libertatea.ro.

Papan Chilibar a fost internat la Spitalul Fundeni din Bucureşti, în februarie, familia sa solicitând discreţie cu privire la starea sa de sănătate.

Papan Chilibar a fost condamnat, în luna martie 2011, de instanţa Judecătoriei Sectorului 3 la un an şi nouă luni de închisoare cu executare, în dosarul în care era acuzat de furt.

Procurorii au stabilit că, în perioada 8-11 ianuarie, şase persoane ar fi pătruns în sediul unei firme din Bucureşti, de unde ar fi luat 500 de euro, şase telefoane mobile şi bunuri, în valoare de 4.000 de lei. Papan Chilibar este acuzat că pătruns o singură dată în sediul firmei, alături de alte trei persoane, unde ar fi spart un seif din care au luat patru telefoane mobile.

Florin Şerban, regizorul filmului "Eu când vreau să fluier, fluier", spunea despre Papan că era special, "impresionant de talentat, deoarece nu avea nevoie de şcoală de actorie".

"Nu credeau că un ţigan ca eu să ajung să joc într-un film, să fie filmul atât de bun. Ştiţi, acolo nu par că joc, acolo par că e o scenă adevarată, că e ceva real care se întâmplă", povestea Papan. "Nu pot să spun că chiar mi s-a schimbat viaţa, oricum parcă sunt privit altfel. Nu pot să spun că sunt privit altfel, dar lumea e mai vorbareaţă cu mine. Simt că am făcut ceva bun şi îmi place, e cea mai tare experienţă din viaţa mea", a adăugat el.

Nu voia să spună în ce clasă era. "Am o clasă foarte jos... Înţelegeţi...". "Muncesc cu ziua, umblu pe stradă la noi pe acolo, car, merg cu cine e nevoie la marfă, să ajut la flori, orice există la munca de jos, eu fac. Am şi furat, am spart o casă.. Cu domnul Şerban, aşa mă gândeam eu, dacă e adevărat ce spunea el, că vrea să facă un film, mă gîndeam că ne scoate din puşcarie.. Ce a şi făcut".

Ce-şi dorea cel mai tare? "Să am în fiecare zi covorul roşu.. Am mai văzut şi la tv, am mai auzit dar eu îmi imaginam altfel, mult mai alfel, dar atunci când am călcat eu pe covorul roşu s-au creeat nişte emoţii în mine.. a fost mişto, mult mai tare decât mi-am imaginat".

 

Realitatea.net

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul care a accident o femeie pe Sucevei, în arest pentru următoarele 30 de zile

astăzi, 18:34
219

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de tânărul de 27 de ani, din localitate...

Ministrul Mediului: Statul renunță la taxa auto în 2020

astăzi, 16:27
208

Anul acesta nu vom avea taxă auto, anunță ministrul Mediului. Costel Alexe spune că Guvernul nu va implementa în acest an o nouă taxă auto pe mașinile second-hand importate.Taxa auto ...

Municipalitatea a aprobat proiectul de reabilitare a Liceului „Petru Rareș”. Trei clădiri vor fi modernizate și echipate, cu peste 5,6 milioane de lei

astăzi, 15:44
239

Proiectul „Reabilitare şi modernizare Grup Şcolar Botoşani” a fost aprobat de către consilierii locali ai municipiului Botoșani, în prima ședință din acest an, desfășurat...