A aparut papusa Elena Udrea, cu trandafir portocaliu in par!

A aparut papusa Elena Udrea, cu trandafir portocaliu in par!
Popularitatea ministrului Turismului si Dezvoltarii, Elena Udrea, pare sa atinga un nou prag avand in vedere ca a aparut pe piata o papusa care ii poarta numele.

Blonda, cu parul prins la spate, in coada - model ponytail - si cu o suvita rebela ce odihnea un trandafir portocaliu, cu ie si fota traditionala, Elena Udrea, in varianta sa de plastic, se afla, de joi, la Palatul Parlamentului, unde are loc targul international de turism organizat de ANAT, informeaza Gandul.

Creatoarea papusii Elena Udrea este Veronica Esanu, mester popular din Arges, si este foarte mandra de "odrasla" sa tip Barbie.

Papusa este din plastic, supla, ochi albastri, ie alba brodata si fota neagra cu fir de lame auriu si, fireste, brau. Costul acesteia "e mic, simbolic", dupa cum afirma creatoarea, adica 30 de lei.

Ministrul nu stie ca are o papusa care-i poarta numele si care o reprezinta.

"Da, o astept aici, la targ, ca sa i-o arat. La tot ce face dansa pentru turismul romanesc si cum ne promoveaza in lume merita papusa. Vreau sa incurajez femeile, oricat de frumoase ar fi ele, sa poarte costumul traditional romanesc, care e atat de original si deosebit. Asa ca am sa creez si o fusta la costumul popular, numai din margele", a declarat Esanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
262

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
438

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...