22 de candidați înscriși la concurs pentru un post la Serviciul Permise. Toate dosarele au fost respinse!

22 de candidați înscriși la concurs pentru un post la Serviciul Permise. Toate dosarele au fost respinse!

Concurență acerbă pentru ocuparea unui post scos la concurs de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani.

Nu mai puțin de 22 de persoane au depus dosare în vederea participării, dar în urma evaluării toate dosarele au fost respinse pentru că nu îndeplineau condițiile, candidații neputând face dovada că au urmat un curs cerut pentru postul contractual.

Pentru cel de-al doilea post scos la concurs, de agent de poliție, data limită de înscriere la concurs este 19 ianuarie. Concursul va fi susținut la București. 

"S-a demarat procedura ocupării prin concurs a două posturi vacante din cadrul Serviciului de Permise și Înmatriculări. Este vorba de un post contractual la care a trecut perioada de depunere a dosarelor și cea de evaluare a dosarelor și toate cele 22 de dosare depuse au fost respinse pentru că nu îndeplineau condițiile cerute. Concursul va fi reluat pentru acest post. S-a cerut dovada participării la un curs de pregătire IT și dosarele nu conțineau acest document. Cel de-al doilea post este de agent de poliție, termenul de depunere a dosarelor este 19 ianuarie, între 22 și 26 ianuarie are loc examinarea psihologică, pe data de 8 februarie verificarea dosarelor, iar pe 14 februarie proba scrisă", a precizat prefectul Dan Șlincu.

La nivelul Serviciului de Permise și Înmatriculări structura de personal este de 15 posturi, în prezent fiind ocupate 13.

 

Spune-ne opinia ta