Primii concediati vor fi bugetarii fara copii

 Primii concediati vor fi bugetarii fara copii
Guvernul a inceput alcatuirea listei de persoane ce vor fi concediate in urmatoarea perioada, fiind vizati, in primul rand, cei care nu au copii.

Nu vor putea fi concediati bugetarii aflati in concedii de odihna sau medicale, femeile gravide sau sefii de sindicate, potrivit Romania Libera.

De asemenea, va fi lasat pe post sotul cu venit mai mare, daca sotul si sotia sunt colegi. Salariatii cu copii, vaduvele sau persoanele divortate, cu copii sau cei care mai au cel mult trei ani pana la pensionare pot rasufla usurati: nu vor fi vizati de valul de disponibilizari.

In schimb, pot fi sanctionati drastic salariatii care indeplinesc conditiile de pensionare, dar nu au solicitat pensie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
6

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
61

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
536

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...