Solicitarea unui director de liceu care a promovat concursul, către inspectorul general al IȘJ!

Solicitarea unui director de liceu care a promovat concursul, către inspectorul general al IȘJ!

Directorul unei unități de învățământ din municipiul Botoșani, care a promovat concursul organizat de Ministerul Educației, îi cere Mihaelei Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, să respecte metodologia în ceea ce privește numirea noilor directori pe funcții.

Irina Telișcă, noul director al Liceului "Grigore Antipa" Botoșani, speră ca numirea noilor directori să nu fie tergiversată și să se facă abia atunci când expiră perioada maximă prevăzută de metodologie pentru aceste numiri. 

"Sunt un director nou, un director PNL-ist care a câștigat un concurs organizat de PSD, și aștept să fiu investită conform metodologiei, de aceea rugămintea mea este la doamna inspector școlar general să respecte metodologia în ceea ce privește numirea noilor directori de școală. Am consultat metodologia care spune că în termen de maxim 5 zile de la avizarea în Consiliul de Administrașie al IȘJ a noilor director să se facă și numirea și s-a vehiculat că va fi făcută numirea undeva în vacanța intersemestrială", a spus Irina Telișcă în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul PNL.

Pentru postul de director la Liceul "Grigore Antipa" a mai candidat și actualul director Monica Ioniceanu. 

"Dacă ceva se poate face între o zi și 30 de zile fiți convinși că doamna (n.red. Mihaela Huncă) o să facă în a 31-a zi. Nu o să facă nimic până pe 11 decembrie, nu o să pună niciun director de la PNL pentru că trebuie să îl pună după aia", a spus și deputatul Costel Șoptică. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Aproximativ 10 hectare de vegetație uscată au ars, în această după-amiază, pe un câmp de la marginea localității Răuseni!

astăzi, 19:38
4

Pompierii au acționat rapid și au reușit să salveze culturile de grâu, floarea-soarelui, porumb și viță de vie din apropiere. Degajările mari de fum, suprafața mare incendiată, tempera...

Șase pompieri din Botoșani, Dorohoi și Săveni, detașați pe litoral, alături de colegi din țară!

astăzi, 19:11
99

Măsurile dispuse la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență sunt menite să asigure gestionarea eficientă a diverselor tipuri de risc și vizează acoperirea palierelor prevent...

Trei bărbați din Vrancea, reținuți la Botoșani pentru scandal în public și lovire! (foto, video)

astăzi, 18:48
66

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Investigații Criminale au emis vineri, 28 iunie 2024, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a trei persoane cu v&acir...