Ministrul Finanțelor, întâlnire cu afaceriștii și finanțiștii botoșăneni-FOTO

Ministrul Finanțelor, întâlnire cu afaceriștii și finanțiștii botoșăneni-FOTO
Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, a venit, luni, la Botoșani pentru a participa la o întâlnire organizată de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, companie de stat, aflată în coordonarea Ministerului Finanțelor. 
 

Alături de oficialul guvernamental au mai venit la Botoșani și Bogdan Pușcaș, președintele Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, dar și vicepreședintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Doru Dudaș. 

Printre cei prezenți la întâlnirea cu ministrul Finanțelor se numără prefectul Dan Nechifor, mai mulți finanțiști din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice, precum și oameni de afaceri.

"Este o placere si o onoare sa fiu alaturi de dvs., reprezentantii mediului de afaceri in primul rand. Mediul de afaceri este foarte important, IMM-urile, intreprinderile mari, contribuabilii sunt importanti pentru o economie. Fara dvs., mediul de afaceri, noi nu avem rost, noi suntem slujbasi spre beneficiul dvs., spre binele mediului de afaceri, cu cat dvs. va merge mai bine si noua ne merge mai bine, avem taxe si fonduri publice si putem avea o redistribuire catre zonele de interes,  catre bunuri si servicii", a spus ministrul finanțelor, Anca Dragu.

Ministrul a facut o scurtă trecere in revistă a masurilor luate de Guvern in ultima perioada pentru sprijinirea mediului de afaceri și pentru eliminarea unor blocaje în activitatea firmelor.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rebeca a dispărut marți de acasă: Sunați la 112 dacă o vedeți!

Miercuri, 26 Iunie 2024
137

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 16 ani din municipiul Botoșani, care a părăsit domiciliul în cursul zilei de 25 iunie a.c., iar până...

Măsuri de siguranță luate de polițiștii și jandarmii botoșăneni pe perioada desfășurării Examenelor Naționale

Miercuri, 26 Iunie 2024
66

Măsuri de siguranță suplimentare sunt luate și pentru desfășurarea în siguranță a Examenului Național de Bacalaureat, care se va desfășura  în această perioadă.Astfel...

Transportatorii de lemne suceveni, „certați” cu corectitudinea, încă un șofer sancționat de polițiști!

Miercuri, 26 Iunie 2024
72

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit  marți, 25 iunie 2024, pentru control, pe drumul județean D.J. 293, în comuna George Enescu, o autoutilitară c...