VIDEO: Soferul utilitarei greseste. Procedeaza civilizat soferul autoturismului?

VIDEO: Soferul utilitarei greseste. Procedeaza civilizat soferul autoturismului?
Soferul unei autoutilitare Ford Transit greseste. Intrebarea este daca ce urmeaza dupa este un comportament civilizat sau, dimpotriva, al unui sofer pus pe harta.

In situatia data, dupa cum lesne se poate observa din clip, exista o coloana de masini care asteapta sa vireze la dreapta, iar banda pentru stanga este libera, doar ca prea scurta pentru realitatile traficului din zona. Asa se face ca stau intr-o coloana lunga si cei care vor sa vireze la stanga, doar pentru ca cei din fata vor sa vireze la dreapta si nu au unde sa se duca.

Considerand ca este inutil sa stea in acea coloana, soferul unei autoutilitare Ford Transit depaseste coloana pentru a ajunge pe crampeiul de banda amenajat pentru viraj la stanga.

Soferul autoutilitarei evalueaza gresit spatiul si timpul pe care le are pana la crampeiul de banda.

Acest lucru se intampla si pentru ca soferul masinii echipata cu camera video accelereaza viguros si ruleaza aproape de axul drumului.

Si de aici apar problemele.
 
Evident, soferul autoutilitarei greseste. Intrebarea este daca procedeaza corect soferul masinii care filmeaza. Va rog sa fiti atenti la nuanta "corect". Nu inseamna "regulamentar". Acesta este un caz in care "corect" inseamna "adecvat situatiei" sau "civilizat".

Ori situatia devine tensionata nu doar pentru ca primul sofer greseste, ci si pentru ca al doilea nu face nimic pentru a rezolva situatia, dimpotriva. Calm si cu camera video pornita acest sofer pare mai degraba interesat sa amplifice conflictul. 

Trist este ca fiecare are dreptate in felul lui, iar lipsa de toleranta si adaptare la situatie genereaza situatii ca acestea. 


SURSA: 0-100.hotnews.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
391

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
536

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
650

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...