Ministrul Finanțelor, întâlnire cu afaceriștii și finanțiștii botoșăneni-FOTO

Ministrul Finanțelor, întâlnire cu afaceriștii și finanțiștii botoșăneni-FOTO
Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, a venit, luni, la Botoșani pentru a participa la o întâlnire organizată de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, companie de stat, aflată în coordonarea Ministerului Finanțelor. 
 

Alături de oficialul guvernamental au mai venit la Botoșani și Bogdan Pușcaș, președintele Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, dar și vicepreședintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Doru Dudaș. 

Printre cei prezenți la întâlnirea cu ministrul Finanțelor se numără prefectul Dan Nechifor, mai mulți finanțiști din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice, precum și oameni de afaceri.

"Este o placere si o onoare sa fiu alaturi de dvs., reprezentantii mediului de afaceri in primul rand. Mediul de afaceri este foarte important, IMM-urile, intreprinderile mari, contribuabilii sunt importanti pentru o economie. Fara dvs., mediul de afaceri, noi nu avem rost, noi suntem slujbasi spre beneficiul dvs., spre binele mediului de afaceri, cu cat dvs. va merge mai bine si noua ne merge mai bine, avem taxe si fonduri publice si putem avea o redistribuire catre zonele de interes,  catre bunuri si servicii", a spus ministrul finanțelor, Anca Dragu.

Ministrul a facut o scurtă trecere in revistă a masurilor luate de Guvern in ultima perioada pentru sprijinirea mediului de afaceri și pentru eliminarea unor blocaje în activitatea firmelor.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
5

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
614

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
89

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...