Locuri de muncă vacante în Botoşani. VEZI şi oferta din alte judeţe!

Locuri de muncă vacante în Botoşani. VEZI şi oferta din alte judeţe!
646 de locuri de muncă pun la dispoziţie angajatorii botoşăneni în această săptămână, în afara judeţului fiind disponibile încă 178 de oferte. 

O societate din domeniul confecţiilor angajează absolvenţi din 2016, scoţând la concurs 5 posturi de inginer tricotaje, confecţii. Se oferă un salariu de 1500 lei, plus tichete de masă. 

Aproape acelaşi salariu câştigă un asistent medical generalist la Spitalul Mavromati (1550 lei lunar), unitatea anunţând 9 posturi vacante. 

O şcoală din judeţ caută un profesor în învăţământul primar cu peste 20 de ani vechime, salariul fiind de 3213 lei. 

În schimb, un secretar la unul dintre colegiile din municipiul Botoşani va câştiga 1677 lei dacă are studii superioare şi vechime de 5 ani. 

O ofertă generoasă vine de la Primăria comunei Cândeşti, care oferă un salariu de 4205 lei pentru un post de administrator public. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rebeca a dispărut marți de acasă: Sunați la 112 dacă o vedeți!

Miercuri, 26 Iunie 2024
138

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 16 ani din municipiul Botoșani, care a părăsit domiciliul în cursul zilei de 25 iunie a.c., iar până...

Măsuri de siguranță luate de polițiștii și jandarmii botoșăneni pe perioada desfășurării Examenelor Naționale

Miercuri, 26 Iunie 2024
67

Măsuri de siguranță suplimentare sunt luate și pentru desfășurarea în siguranță a Examenului Național de Bacalaureat, care se va desfășura  în această perioadă.Astfel...

Transportatorii de lemne suceveni, „certați” cu corectitudinea, încă un șofer sancționat de polițiști!

Miercuri, 26 Iunie 2024
73

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit  marți, 25 iunie 2024, pentru control, pe drumul județean D.J. 293, în comuna George Enescu, o autoutilitară c...