Noua lista a PSD Botoşani pentru alegerile parlamentare!

Noua lista a PSD Botoşani pentru alegerile parlamentare!
Membrii Comitetului Judeţean Executiv (CJEx) al PSD Botoşani a stabilit, vineri, prin vot secret o nouă listă de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie.

În urma votului exprimat de cei 152 membri prezenţi la şedinţa CJEx,  pentru Senat lista a rămas neschimbată. În schimb s-a modificat lista pentru Camera Deputaţilor. Pe listă nu se mai regăseşte Dan Deleanu, în schimb apare numele fostului primar al municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc.

Lista noilor candidaţi ai PSD pentru parlamentare:

Senat:
-Doina Federovici
-Lucian Trufin
-Albert Tănase
-Cătălin Olaru
-Cristian Nistor

Camera Deputaţilor:
-Tamara Ciofu
-Mihaela Huncă
-Marius Budăi
-Răzvan Rotaru
-Costel Lupaşcu
-Ovidiu Portariuc
-Cristina Anton
-Sorin Dănilă 

“Sperăm ca de această dată să nu mai existe nicio persoană nemulţumită , să nu mai existe niciun dubiu asupra votului şi după cum e poate observa în condiţiile în care locurile la Senat şi primele locuri la Camera Deputaţilor nu au suferit modificări nu cred că contestaţia colegilor noştri a fost întemeiată, a spus senatorul Doina Federovici, preşedinte PSD Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
22

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
122

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
78

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...