ACCIDENT la Frumușica! Abia ieşit din bar, un bărbat a fost acroșat de un TIR! FOTO
ACCIDENT!

ACCIDENT la Frumușica! Abia ieşit din bar, un bărbat a fost acroșat de un TIR! FOTO
Dupa accidentul mortal de la Stauceni, atunci cand un barbat aflat in stare de ebrietate s-a impiedicat si a cazut sub rotile unui camion, un eveniment rutier asemanator a avut loc, miercuri dimineata, la Frumusica. De aceasta data victima a scapat doar cu o fractura.

Accidentul a avut loc pe drumul european Botosani - Targu Frumos, in localitatea Frumusica. Un barbat, aflat intr-o avansata stare de ebrietate, tocmai iesise dintr-un bar când a fost acrosat de un TIR incarcat cu sfecla şi care se deplasa spre Targu Frumos. 

Soferul camionului sustine ca nu a vazut momentul impactului, ci doar atunci cand barbatul a cazut cu capul pe asfalt.

"Era un grup de oameni in fata barului si dupa ce am trecut am vazut in oglinda cum a cazut pe spate. Acum nici nu stiu daca l-am atins sau a cazut singur", a spus soferul camionului.

Şoferul a sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj de ambulanta de la Flamanzi, iar in intampinarea acestuia a fost trimisa ambulanta SMURD de Terapie Intensiva Mobila. Victima a fost diagnosticata cu fractura la gamba dreapta, dar si un traumatism cranio-cerebral.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz si urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
529

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
157

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...