Bărbatul din Roma, abandonat în mașina condusă de amicul băut și fără permis, a decedat!

Bărbatul din Roma, abandonat în mașina condusă de amicul băut și fără permis, a decedat!
Barbatul in varsta de 33 de ani, din localitatea Roma, care pe data de 19 septembrie a fost ranit grav intr-un accident de circulatie ce a avut loc la iesire din comuna Roma spre Botosani, a decedat sambata seara.

Corneliu Neamtu se afla pe scaunul din dreapta-fata a autoturismului BMW, condus de Cristian Florin Baltag, in varsta de 21 de ani. La iesire din comuna Roma, pe fondul vitezei excesive, a lipsei de experienta la volan, dar si a faptului ca soferul era baut, autoturismul a parasit partea carosabila, s-a rostogolit de cateva ori, dupa care s-a oprit pe cupola intr-un copac.

Soferul a iesit din masina si a fugit pe camp, lasandu-si prietenul incarcerat in masina, in stare critica. Un conducator auto care a trecut pe drumul judetean a vazut masina abandonata, acesta apeland imediat serviciul de urgenta 112.

Politistii l-au gasit pe Cristian Florin Baltag, iar cand l-au testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, soferul nu avea permis de conducere, masina nu era inmatriculata, iar numerele aplicate pe autoturism erau false.

Soferul a fost retinut, iar judecatorii au decis sa-l trimita dupa gratii pentru o perioada de 30 de zile. Pasagerul din masina a fost internat la Spitalul Judetean Mavromati, iar sambata seara a decedat, acesta avand multiple leziuni. 

Cristian Florin Baltag este acuzat acum de sase infractiuni: ucidere din culpa, conducerea pe drumurile publice fara permis, conducerea unui autoturism neinmatriculat, conducerea unui autoturism cu numere false, parasirea locului accidentului si conducerea pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
2

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
91

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
177

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...