Grav accident de circulație, la Darabani, provocat de un tânăr de 19 ani! Patru persoane rănite!
ACCIDENT!

Grav accident de circulație, la Darabani, provocat de un tânăr de 19 ani! Patru persoane rănite!

 arhiva  

Un grav accident de circulație în urma căruia patru persoane au fost rănite a avut loc pe o stradă din orașul Darabani, după ce un tânăr s-a angajat într-o depășire neregulamentară.

Sâmbătă seara, în jurul orei 21:15, C.D.,  de 19 ani, din municipiul Suceava,  în timp ce conducea un autoturism pe str. 1 Decembrie din orașul Darabani, a efectuat manevra de depășire, impactând frontal un atelaj hipo care circula regulamentar.  
         
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo, a conducătorului auto şi a două pasagere din autoturism, toți fiind transportați la Spitalul municipal Dorohoi, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
         
Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.        
         
Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.      
         
"Conducatorul auto este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
54

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
117

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...