Adjunctul Poliţiei Botoşani, rănit într-un accident rutier! FOTO- VIDEO
ACCIDENT!

Adjunctul Poliţiei Botoşani, rănit într-un accident rutier! FOTO- VIDEO

Adjunctul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, cms. şef Viorel Şerbănoiu, a fost transportat de echipajul SMURD la spital, acesta fiind victimă a unui grav accident produs marţi dimineaţă în apropierea cartierului Alfaland!

Accidentul rutier a avut loc, marţi dimineaţă, la ieşirea din municipiul Botoşani spre Iaşi, în apropiere de cartierul Alfaland.

Adjunctul IPJ Botoşani, Viorel Şerbănoiu, aflându-se la volanul unui autoturism VW Bora, se deplasa spre Iaşi. La un moment dat un autoturism Mercedes - maşină mortuară, a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal în VW.

În urma impactului, cms. şef Viorel Şerbănoiu a fost rănit, fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri şi poliţişti, care încearcă să afle cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

"Am fost anunţaţi de producerea unui accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. La faţa locului am găsit un autovehicul pe sensul opus de mers şi un alt autoturism avariat. Persoana care a fost rănită a fost transportată la spital. Efectuăm cercetări pentru a stabili condiţiile în care autoturismul a ajuns pe sensul opus de mers", a declarat cms. Teodor Orhei de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

Medicii din Unitatea de Primire a Urgenţelor l-au diagnosticat pe adjunctul şefului Poliţiei cu politraumatism prin accident rutier, plagă scalpată în zona occipitală stângă şi traumatism abdominal. 








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
135

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
106

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
168

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...