Fetițe abuzate sexual de iubitul mamei și de amicul acestuia! Pedepse record pentru cei doi indivizi!
BOTOSANI

Fetițe abuzate sexual de iubitul mamei și de amicul acestuia! Pedepse record pentru cei doi indivizi!
Două surori de doar 10 și 13 ani dintr-o localitate din județul Botoșani au fost molesate sexual, cel care a comis oribila faptă fiind concubinul mamei lor. Bărbatul nu s-a mulțumit să își satisfacă doar el plăcerile sexuale și a mai chemat un amic care le-a supus pe copile la același tratament.

Cei doi indivizi au fost trimiși în judecată pentru viol și agresiune sexuală, fiind de curând condamnați de Judecătoria Dorohoi. Gheorghe H., de 37 de ani, iubitul mamei fetițelor, a primit o pedeapsă de 28 de ani de închisoare, iar Alin Marian Z., de 26 de ani, a fost condamnat la 14 ani și opt luni de pușcărie.

Sentințele nu sunt însă definitive și au fost deja contestate la Curtea de Apel Suceava, unde se va da verdictul final în acest caz.

Faptele pentru care cei doi bărbați au fost trimiși în judecată s-au petrecut în vara anului trecut. Indivizii le-au obligat pe micuțe să întrețină cu ei raporturi sexuale orale de cel puin două ori. Ororile au ieșit la iveală la începutul lunii septembrie. Cei doi se află în prezent în spatele gratiilor.

Anchetatorii au solicitat și ajutorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cei şase copii din familie fiind internaţi în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă în vederea luării unei măsuri de protecţie. În plus, cele două victime au fost preluate în custodie de Protecția Copilului incluse într-un program de consiliere psihologică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
141

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
109

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
173

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...